Et smagfuldt boho bryllup - hvilken kjole skal du vælge til dit barn? 0
kjoler til børn, dåbskjoler, brudepigekjole børn, gallakjoler til børn, festkjoler børn, kjoler til piger, baby kjole, kjoler børn, prinsesse kjoler børn, børne kjoler, prinsessekjoler til børn,

Et smagfuldt boho bryllup - hvilken kjole skal du vælge til dit barn?

Bryllup i Boho-stil er et stadig mere almindeligt valg blandt unge par. Præmissen for boho-stilen er enkelhed, nærhed til naturen og en kombination af etniske, hippie- og sigøjnerpåvirkninger. Dette er en stil for par, der kan lide at bryde konventioner, er kreative, og traditionelle bryllupper er ikke deres stil.

Boho bryllupper er oftest organiseret i naturens skød. Træelementer, vilde blomster, moderigtig makramé som drømmefangere eller flet vil passe perfekt ind i denne indretning. Hvis du skal til sådan et bryllup, skal du vælge en afslappet eller typisk boho-stil. Traditionelle kjoler til et bryllup vil ikke fungere her. Børn bør også være klædt passende på til lejligheden for at føle sig godt tilpas i selskabet.

Boho stil børnekjoler

En pigekjole, der passer perfekt ind i boho-stilen, skal være let og luftig. Hvad angår længden, er der ingen faste standarder her. Hver enkelt vil være god, hvis barnet føler sig godt tilpas i den. Vores tilbud omfatter flere kjoler, der vil passe perfekt ind i atmosfæren af et smagfuldt boho bryllup.

Lou blondekjolen er let og nem at spille. Pigen vil være som en prinsesse i det. Kjolens ekstraordinære karakter understreges af en flæse, der er syet i forneden.

Bløde og prangende blonder spiller også en stor rolle i Bohemia-modellen. Hvid farve, ¾-lange ærmer og en delikat stand-up krave med blonder vil få pigen til at ligne en smuk nifma.

Hvis din datter ikke kan forestille sig en kjole uden et lag tyl, så vælg Angel-modellen. Dette er en pigekjole, der vil gøre sin ejer til en rigtig fe. Blondetoppen harmonerer perfekt med tylbunden. Med denne model kan du vælge længden op til knæene eller vælge en midi version (Angel Long version). Angel børnekjolen fås også i to farver: klassisk hvid og en kombination af en hvid top med pudderrosa bund.

Kombinationen af blonder og tyl kan også findes i Margaret-kjolen. Dette er et forslag til en kjole til børn, der drømmer om at være en prinsesse. Sød pulver pink eller skinnende hvid og manglen på ærmer vil perfekt matche atmosfæren i et boho bryllup.

Estelle kjole til piger er et originalt forslag til dit barn. Et usædvanligt snit, delikat tyl i pink farve og blomstertilbehør vil få pigen til at se fænomenal ud. Estelle er skabt til boho-stilen. Dens luftighed, lethed og et strejf af romantik vil perfekt harmonere med indretningen under brylluppet.

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium