Forsendelse og levering

Forsendelse og levering

Afhængig af mængden og vægten af de produkter, du har bestilt, den valgte betalingsmetode og dine egne præferencer, kan du vælge en af leveringsmetoderne:

  • Den hurtigste og sikreste:
    Kurerfirma - levering udføres af et professionelt kurerfirma DHL eller GLS. At vælge en kurér betyder bekvemmelighed og sikkerhed for, at din ordre ankommer til tiden til en rimelig pris. Derudover modtager du et link til siden på din e-mail-adresse, hvor du løbende kan kontrollere placeringen af din forsendelse.
  • Gratis levering

    Når du bestiller fra DKK 560, kan du drage fordel af gratis levering, som udføres af GLS-kurerfirmaet.

Du kender de samlede omkostninger ved levering af ordren efter at have tilføjet produkter i kurven og derefter valgt den leveringsform og betalingsmetode, du er interesseret i - i oversigten vil du se den nøjagtige værdi, der skal betales.

 

Leveringstid

Leveringsmetode

Leveringstid

Gratis levering på ordre DKK 560

 

2-3 hverdage

 

2-3 hverdage

 

Frist for modtagelse af pakken

Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med ordrebekræftelse og et link. Efter at have modtaget betalingen for ordren, starter vi implementeringen, og du vil blive informeret om fremskridtene i vores arbejde.

 

Dato for modtagelse af pakken = forsendelsesdato + leveringstid

 

Datoen for afsendelse skyldes tilgængeligheden af produkter og den valgte betalingsmetode, mens leveringstiden afhænger af den leveringsmetode, du vælger.

Tilgængelighed af produkter

For hvert produkt er der information, der beskriver, hvornår produkterne kan sendes af os - fra 24 timer til flere, undertiden endda flere dage (i tilfælde af produkter, der er svære at nå). Vi gør alt for at sikre, at tilbuddet, der præsenteres på hjemmesiden, svarer til de reelle lagerniveauer, men det kan ske, at den faktiske leveringstid forlænges - vi informerer dig straks.

Hvis du bestiller flere produkter, matches leveringstiden for hele ordren med det produkt, der har den længste leveringstid. Du kan gennemføre ordren i etaper - kontakt os eller indtast den relevante kommentar i kommentarerne til ordren.

 

Internationale leverancer

Leveringsland

Leveringstid

Østrig, Tyskland, Tjekkiet, Luxembourg, Polen, Slovakiet, Letland, Estland, Litauen, Belgien, Holland

1-2 hverdage

Bulgarien, Rumænien, Ungarn

2-3 hverdage

Frankrig, Spanien, Italien, Kroatien, Irland, Liechtenstein, San Marino,

3-4 hverdage

Portugal, Sverige,

5-6 hverdage

Finland, Montenegro, Ukraine, Moldova, Israel, Island, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Cypern, Grækenland, Malta, Nordmakedonien, Norge, Serbien, Schweiz, Det Forenede Kongerige

7-10 hverdage

Andre lande

Kontakt os venligst


Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os.

Vi står til din rådighed

ZOYA Fashion - børnekjoler, festkjoler til børn, kjoler til piger, festkjoler til piger, dåbskjoler, prinsessekjoler, julekjole børn, festkjoler til babyer, børne galla kjoler, glimmer kjole til børn, tyl kjoler børn, brudepige kjoler til børn, julekjoler til børn, babykjoler.

op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium