Om os

Der er magi skjult i et barns smil, fordi det kan få hele verden til at smile.

kjoler til børn, dåbskjoler, brudepigekjole børn, gallakjoler til børn, festkjoler børn

ZOYA - kjoler er en sød blanding af yndlings stilarter, fra klassisk og eventyr til dristig og glamourøs!

Vores kunders tilfredshed, især de yngste, er det vigtigste for os, derfor bestræber vi os på at sikre, at ordrer udføres hurtigt, og at de tilbudte varer er exceptionelle og af højeste kvalitet. Takket være engagementet fra vores fagfolk, der er villige til at rådgive, bliver shopping i vores onlinebutik ren fornøjelse.

 

Historien om ZOYA

I begyndelsen blev vores tøj syet uden for landets grænser, og vi stod selv for distributionen. På trods af tidlige udfordringer og begrænsninger vandt ZOYA hurtigt anerkendelse blandt forældre, der søgte originale og højkvalitets børnetøj til en overkommelig pris.

Med tiden voksede ZOYA, og vi begyndte gradvist at åbne vores butikker i Polen og ansætte flere medarbejdere til at hjælpe med produktionen og salget af børnetøj. Med virksomhedens udvikling opstod der nye udfordringer, som markedet stillede os overfor.

En af disse udfordringer var den økonomiske krise, som ramte hele tøjindustrien. Virksomheder begyndte at lukke deres butikker, og kunderne opgav at købe luksuriøst børnetøj. ZOYA følte også konsekvenserne af krisen, men i stedet for at give op, besluttede vi som forældre til vores tredje barn, at vi måtte engagere os endnu mere.

Vi startede med at søge innovative løsninger og introducere online salg. At flytte vores virksomhed til internettet var ikke let - mange søvnløse nætter og ingen fridage om året. Alt for at opretholde vores brand og muliggøre yderligere vækst.

På trods af krisen holdt ZOYA altid fast ved vores oprindelige mål - at give glæde til små børn gennem formelt tøj. Vores produkter var altid lavet af højkvalitetsmaterialer, og designerne arbejdede på at passe på hvert eneste detalje for at sikre, at tøjet ikke kun var elegant, men også behageligt at bære.

Efter års arbejde og offer er ZOYA nu en af de bedste mærker inden for formelt børnetøj i Polen. Vores produkter er stadig meget populære, og grundlæggerne ser stolt tilbage på deres arbejde.

Denne korte historie om vores virksomhed er en historie om passion, dedikation og tro på ens drømme. Det er også en historie om at overvinde udfordringer og konstant stræben efter perfektion. Takket være vores beslutsomhed og vedholdenhed er ZOYA nu et af de bedste mærker inden for elegant børnetøj i Europa, der bringer glæde til børn og stolt købes af deres forældre.

 

Vi udvider konstant gruppen af vores kunder, og vi er også i andre lande:

ZOYA Polen: www.zoyafashion.pl

ZOYA Østrig: www.zoyafashion.at

ZOYA Tjekkiet: www.zoyafashion.cz

ZOYA Holland: www.zoyakinderen.nl

ZOYA Tyskland: www.zoyafashion.de

ZOYA Slovakiet: www.zoyafashion.sk

ZOYA Ungarn: www.zoyafashion.hu

ZOYA Storbritannien: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Italien: www.zoyafashion.it

ZOYA Finland: www.zoyafashion.fi

ZOYA Frankrig: www.zoyafashion.fr

ZOYA Spanien: www.zoyafashion.es

ZOYA Belgien: www.zoyafashion.be

ZOYA Portugal: www.zoyafashion.pt

ZOYA Rumænien: www.zoyafashion.ro

ZOYA Bulgarien: www.zoyafashion.bg

ZOYA Litauen: www.zoyafashion.lt

ZOYA Letland: www.zoyafashion.lv

ZOYA Estland: www.zoyafashion.ee

ZOYA Kroatien: www.zoyafashion.hr

ZOYA Irlandwww.zoyafashion.ie

ZOYA Slovenien: www.zoyafashion.si

ZOYA Sverige: www.zoyafashion.se

ZOYA Grækenland: www.zoyapaidi.gr


Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os via kontaktformularen på info@zoyafashion.dk ZOYA Fashion - kjoler til børn, dåbskjoler, brudepigekjole børn, gallakjoler til børn, festkjoler børn, kjoler til piger, til fester, bolde, bryllupper, kommunion, dåb, fødselsdagsfest.

op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium