Gallakjole børn Margaret hvid

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 330,00 kr 330.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Børns drømmekjole - Margaret

Margarets gallakjole til børn er en model rig på mange kunstfærdige detaljer. Det unikke snit, passende længde og et bredt udvalg af farver garanterer, at denne kjole vil opfylde sin opgave ved mange familiefester og mere. I denne tylkjole vil din datter føle sig som en rigtig prinsesse!

 

En perfekt kombination af blonder, tyl og satin

Materialer som blonder, tyl og satinelementer blev brugt til at skabe denne unikke børnekjole. Denne kombination giver den ikke kun et piget, let look, men også en delikat, diskret glans. Det vil give din datter mulighed for at skille sig ud blandt gæsterne til en given begivenhed.

 

De anvendte stoffer er kendetegnet ved fremragende blødhed. Alle sømme er lavet med den største omhu. Takket være dette irriterer kjolen ikke barnets følsomme hud. Manglen på ærmer garanterer lettere at tage børnekjolen på og høj bærekomfort. I denne kjole kan din datter lege frit med sine jævnaldrende.

 

Solid konstruktion med WOW-effekt

Margaret er en model af en kjole til børn, som ikke kun er kendetegnet ved et smukt udseende, men også gennemtænkt håndværk. Takket være dette ser det ikke kun godt ud på barnet og understreger alle dets fordele. Først og fremmest er den holdbar og vil overleve mange vigtige festligheder.

 

Toppen af kjolen til børn består af et lag satin og delikat glitrende blonder. Den gennemsigtige del på skuldrene giver den en karakter.

 

Bunden består af flere lag tyl. Takket være dette får kjolen volumen og understreger smukt figurens form. Denne kjole til børn er arrangeret vidunderligt og flyder smukt under dansene.

 

I Margaret-kjolen er taljen fremhævet med en smuk satinsløjfe. Hele kjolen var desuden foret med et pudebetræk. Takket være dette vil den holde den korrekte form i lang tid.

 

Hvilke begivenheder passer Margaret børnekjolen til?

Margaret vil være et godt valg til bryllupper, dåb og andre vigtige begivenheder - baller eller fødselsdage. I den hvide udgave vil den også fungere godt som nattverdskjole. Det garanterer ikke kun et værdigt udseende, men også komfort på sådan en speciel dag. Din datter vil føle sig selvsikker og virkelig smuk i denne børnekjole.

Lad din datter se perfekt ud. Læg Margaret-modellen i indkøbskurven nu!

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
3-5 år 110/116 62cm 88m
5-6 år 122/128 66cm 94m
6-7 år 134 70cm 101cm
7-8 år 140/146 74cm 106cm
8-9 år 152/158 76cm 112cm
10-11 år 164 82cm 114cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium