Festkjole børn Estelle

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 220,00 kr 220.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Enhver lille dames drøm - Estelle børnekjole

Estelle er synonymt med subtilitet, lethed og charme. Et unikt tilbud af børnekjoler til særlige lejligheder, hvor din datter vil se spektakulær ud. Utrolig behagelig at have på, det vil give mulighed for vanvittig sjov og de mest fantasifulde dansefigurer. Estelle er enhver lille piges drøm. Det vil give dig mulighed for at skabe stiliseringen af en ægte eventyr-eventyr.

 

Bekvemmeligheden ved at bære en børnekjole er afgørende

Estelle var konstrueret på en sådan måde, at komforten ved at bære kjolen var så høj som muligt. Derfor, for at skabe denne model af børnekjoler, blev der brugt tyl og bomuld, som sikrer tilstrækkelig blødhed og luftighed. Takket være dette kan du være sikker på, at din datter ikke bliver varm under skøre lege (og dermed - ikke bliver forkølet), og at den sarte børns hud ikke bliver udsat for gnidninger og irritationer.

 

Kombinationen af tyl og bomuld i en delikat, lys rosa farve skaber en meget piget, delikat og samtidig udtryksfuld karakter. Det vil være den perfekte børnekjole til særlige lejligheder som bryllup, dåb, nadver og andre vigtige familiebegivenheder.

 

En unik kombination af detaljer - et fænomenalt forslag til en børnekjole

Estelle er elegance og gå-på-mod. Tylkjolen til børn er lavet på en sådan måde, at den understreger alle fordelene ved dit barns udseende.

 

Toppen af en gallakjole til børn består af en gennemsigtig tylvest og talrige applikationer i form af 3D-blomster med en delikat glans. Dette giver effekten af rige dekorationer og henleder opmærksomheden på helheden af kjolen.

 

I denne model er taljen skåret højt lige under brystlinjen. Bunden af børnekjolen er en kaskade af flere lag tyl, også afsluttet med 3D-applikationer i kjolens bundlinje. Takket være dette ser stylingen let, piget og magisk ud.

 

Hele kjolen er foret med et bomuldsfor, som garanterer ordentlig ventilation og styrker kjolens struktur. Takket være dette vil denne model blive brugt til mange forskellige begivenheder og fester.

 

Hvis du vil have din datter til at føle sig godt tilpas i den valgte kjole og samtidig se fænomenal ud i den, så vælg Estelle-modellen.

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
6-9 måneder 74 52 cm 50 cm
9-18 måneder 80/86 54 cm 52 cm
18-36 måneder 92/98 56 cm 54 cm
3-4 år 104 58 cm 56 cm
4-5 år 110/116 60 cm 58 cm
5-6 år 122/128 62 cm 60 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd bredt sløjfe lyserød
Hårbånd bredt sløjfe lyserød
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium