Festkjole børn Margaret pink

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 330,00 kr 330.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Børne kjole som en drøm - Margaret pink

I en børnekjole værdsætter du detaljerne, der bestemmer udseendet af stylingen? Margarets gallakjole til børn vil være den perfekte model til dit barn. Den fås i flere flotte farver. Den har den rigtige længde og et elegant snit. Perfekt til mange forskellige lejligheder. Denne børnekjole i tyl vil være en drøm, der går i opfyldelse for mange små piger!

 

Børnekjole lavet af en kombination af blonder, tyl og satin

Vi brugte 3 stoffer til at skabe Margaret: blonder, tyl og satin. Takket være dette ser det ikke kun piget og elegant ud, men får også en delikat glans. Hvis du vælger denne børnekjole til en særlig lejlighed, er din datter sikker på at skille sig ud fra mængden og vil se fantastisk ud blandt sine jævnaldrende.

 

Disse stoffer blev udvalgt for deres høje blødhed. Så de er venlige over for babys følsomme hud. Sømmene er lavet, så de ikke forårsager irritation og ikke forstyrrer brugen af en børnekjole. Manglen på ærmer garanterer høj bære- og påføringskomfort samt komfort under spil og dans.

 

Anstændig konstruktion og elegant look

De vigtigste egenskaber ved Margaret børnekjolen er solid konstruktion og gennemtænkt håndværk. Kjolen vil perfekt understrege kvaliteterne af barnets udseende. Det vil glæde alle seere. Det er også meget holdbart. Det vil tjene til mange vigtige lejligheder.

 

Toppen af børnekjolen er lavet af skinnende blonder og et lag satin. Takket være dem skinner kjolen blidt, men diskret. Bunden har flere lag tyl. Takket være ham tager en børnekjole elegance, volumen og lethed. Fremhæver perfekt barnets figur. Margaret vil se godt ud i bevægelse, både i sjov og i skøre danse.

 

I denne børnekjole er taljen adskilt af en satinsløjfe. Det understreger former og tilføjer charme. Hele kjolen er blevet forstærket med et pudebetræk.

 

Ved hvilke begivenheder fungerer Margaret-kjolen til børn?

Den lyserøde Margaret-tylkjole til børn vil se godt ud til arrangementer som bryllup, dåb, nadver, bal eller fødselsdage. Din datter vil føle sig smuk og selvsikker.

Vent ikke. Læg denne model af børnekjoler i indkøbskurven nu!

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
3-5 år 110/116 62cm 88m
5-6 år 122/128 66cm 94m
6-7 år 134 70cm 101cm
7-8 år 140/146 74cm 106cm
8-9 år 152/158 76cm 112cm
10-11 år 164 82cm 114cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium