Gallakjole børn Bohemia

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 275,00 kr 275.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Boho blondekjole til børn Bohemia hvid

Blonde kjoler til børn har en masse charme, delikatesse, charme og en slags mystik. Sådan er Bohemia i hvid, som takket være stofferne og det snit, der er brugt i det, passer godt ind i boho-stilen. Dette er en model, der vil vise sig vellykket under mange vigtige familiebegivenheder. Vælg den, hvis du ikke kun leder efter en smuk, men mest af alt behagelig børnekjole til særlige lejligheder.

 

Lacy svimmelhed

Bohemia er en model af en børnekjole, som udelukkende var lavet af delikat blonde, takket være hvilken den passer smukt, når den bæres og perfekt understreger alle fordelene ved et barns skønhed. Desuden er det anvendte stof meget blødt, og dets mønstre irriterer ikke babyens følsomme hud.

 

For at dække en del af blondegennemsigtigheden og for at sikre korrekt justering og styrke strukturen af gallakjolen til børn, blev modellen desuden trimmet med et bomuldsfor. Dette sikrer den rette luftighed i kjolen, så barnet ikke sveder selv under skøre danse og lege.

 

Hvad består denne lille pigekjole ellers af? ¾-lange ærmer sikrer ordentlig beskyttelse af barnets skuldre på kolde dage og giver samtidig mulighed for komfort, fx mens man spiser et måltid (de reducerer risikoen for, at ærmerne ved et uheld bliver våde). Lynlåsen bagpå giver dig mulighed for bekvemt at tage kjolen af og på, så du hurtigt og nemt kan ændre din datters stil.

 

Boho stil børnekjole!

Bohemia-modellen er udelukkende lavet af blonder, som kan bindes med et satinbælte, der kan justeres. Takket være det vil du understrege barnets talje, og kjolen vil tage sin rette form. Blondekraven nær halsen tilføjer ekstra elegance til børnekjolen. Takket være dette Bohemia-design kan du bruge det til mange styles i boho-stilen.

 

Hvilke lejligheder vil Bohemia børnekjolen være velegnet til?

Den hvide nuance af børnekjolen giver dig mulighed for at bruge Bohemia ikke kun under mange vigtige familiebegivenheder, men også til forskellige funktioner. Den vil være perfekt som nattverdskjole eller som brudepigekjole til børn. Tøv derfor ikke og sæt den på din datter til bryllup, nadver, dåb, bal, fest eller barnefødselsdag.

 

Boho børnekjole, som du kan bruge til mange specielle lejligheder - lær Bohemia at kende. Tilføj denne model til indkøbskurven nu!

 

Alder Størrelse Længde Bryst str.
2-3 år 92/98 66 cm 54 cm
3-4 år 104 71 cm 56 cm
4-5 år 110/116 75 cm 58 cm
5-6 år 122/128 77 cm 60 cm
7-8 år 134/140 82 cm 64 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (2)

12 april 2021

Hurtig levering og en sød og billig kjole

16 februar 2022

Rigtig sød kjole

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium