Fir Kvindedagen med Stil Find den Perfekte Pigekjole 0
Fir Kvindedagen med Stil Find den Perfekte Pigekjole

På Kvindedagen behøver kvinder ikke at vente på en gave fra mændene. De kan meget vel glæde sig selv! Det er værd at lære piger dette fra en tidlig alder. Se vores idéer til denne særlige helligdag og find ud af, hvilken kjole til pigen vil være passende til lejligheden.

Hvor kommer Kvindedagen fra? Nogle beretninger siger, at Kvindedagen har sine rødder tilbage i antikken. Denne helligdag fandt sted i begyndelsen af marts og var en forvarsling af det nye år. Det var forbundet med det såkaldte matronalia, en romersk fejring af moderskab, frugtbarhed og det feminine element. På denne tid gav mænd små gaver til deres hustruer, derfor den oprindelige association.

Men i virkeligheden er Kvindedagen primært forbundet med kvinders kamp for lige rettigheder i det sociale, professionelle og private liv i det 20. århundrede. De første fejringer af denne helligdag fandt sted den 28. februar 1909. Det var da det første medlem af den Socialistiske Parti i Amerika mindede om strejken på en bomuldsfabrik i USA i 1857. Året efter, under kongressen i den Socialistiske Internationale i København, blev Kvindedagen officielt etableret og nu fejret over hele verden.

Med hensyn til historien mener vi endnu mere, at det er værd at fejre Kvindedagen. Selvom der stadig er meget at gøre, har kvinder opnået mange succeser indenfor valgret og arbejdsrettigheder. Det er værd at tale højt om dette og overføre historien til den næste generation, samt simpelthen fejre sin femininitet.

Hver dag står kvinder overfor nok udfordringer, så for én dag er det værd at gøre noget for sig selv!

Idéer til en interessant Kvindedag Børn lærer ved at observere voksne. Så vis din datter, at hun og hendes behov også er vigtige, og at hun har fuld ret til at dedikere tid kun til sig selv. Kvindedagen er en perfekt lejlighed til at sænke tempoet og kigge indad.

Så hvad kan man gøre for at gøre denne dato særlig? Her er vores forslag.

Møde med veninder Lad din datter arrangere et møde med veninderne for en "pigetur". Det er de første skridt i hendes femininitet, og den tid er bedst tilbragt i gruppe. Lad dem gå sammen til biografen, til pizza eller til et computerspilslokale. Et sådant møde vil helt sikkert tillade afslapning og godt humør for resten af dagen, og du, kære mor, får også et øjeblik til at hvile!

Tematiske workshops Den 8. marts arrangeres der ofte forskellige events om femininitet og kvinders historie. Måske er det en god plan for at tilbringe dagen for barnet? Sådanne aktiviteter vil ikke kun udvide viden og horisonter, men også give jer begge masser af glæde og smukke minder.

Udflugt med mor Hvem er en piges bedste veninde fra en tidlig alder? Selvfølgelig, hendes mor! Kvindedagen er en perfekt undskyldning for at tilbringe tid sammen. I kan gøre disse "typisk pigeting" sammen. Måske fælles shopping i et indkøbscenter? Eller en tur til kosmetologen for negle? Hvis man skal gå amok, så skal man gøre det ordentligt!

Hvad kan man lave i hjemmets hygge? Nogle gange sker det, at vejret udenfor ikke er indbydende, veninderne har aflyst mødet, og oveni det kommer en grim feber snigende. I sådanne tilfælde, fortvivl ikke, og organiser tiden derhjemme! Hvad foreslår vi?

Seance af yndlingsanimationer. Et tæppe, snacks, tv og super sjov! Eller måske et hjemme-SPA? Lav en hjemmelavet ansigtsmaske, vælg jeres yndlingscremer og hårkure. Sådanne behandlinger vil helt sikkert give jer meget sjov! En god idé vil også være hjemmeudklædning! Det er en perfekt lejlighed til at tale med din datter om mode og sammensætning af tøj sæt, samt at gennemgå skabe på udkig efter interessante outfits f.eks. med kjoler til piger.

Fejr smukt og vælg en elegant kjole til pigen på denne dag! Selvom det er vigtigt at tage sig af et pænt og moderigtigt outfit hver dag, er det på kvindedagen endnu vigtigere at vise dit barn, at man skal fejre sin femininitet. Og det gøres bedst gennem en unik og uforlignelig styling. Brug elegante kjoler til piger til dette formål, hvilket vil gøre denne dag uforglemmelig!

Hvad anbefaler vi fra vores nyeste kollektion af kjoler til piger fra Zoya Fashion til Kvindedagen? Tjek vores forslag!

Carla Pink? Ja! Flæser? Til stede! En elegant udskæring i taljen? Også. Tilføj de mest fashionable ærmer i denne sæson, der minder om englevinger, og vi har den perfekte kjole til pigen på Kvindedagen - Carla. Det bedste er, at denne model også kan bruges til mange andre lejligheder, såsom bryllupper, kommunioner eller familiemøder.

Iris En kjole til piger, der passer til mange figurer? Iris er en enkel kjole med en trapezform og elegante ærmer i form af flæser. Den fuchsia farve vil fremhæve din datters skønhed og sikre, at hun helt sikkert vil blive husket. Med denne kjole kan du skabe mange unikke outfits både til hverdag og til fest.

Aldina Kan din datter ikke lide flæser? Så se på kjolen til piger Aldina. Det er en simpel, let udvidet kjole på tykkere stropper. Hvad gør den så speciel, og hvorfor overveje den som en styling til Kvindedagen? Først og fremmest dens farve - de blander sig mellem nuancer af lilla og blå, hvilket gør, at kjolen diskret, men effektivt tiltrækker opmærksomhed.

Lila En simpel, elegant og samtidig meget unik forslag til din datter på Kvindedagen - det er kjolen til piger Lila. Ligesom Alfina er det en let udvidet model med en smuk, pink farve. Den er perfekt til køligere dage på grund af de lange ærmer. Det, der tiltrækker opmærksomhed til denne kjole, er den unikke finish på halsudskæringen og bunden. Dette gør, at denne kjole til piger vil skinne under mange vigtige begivenheder.

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium