Gallakjole børn Chantal pink

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 440,00 kr 440.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Kjole som fra et kongeligt hof - Chantal kjole til børn

Drømmer din datter om en gallakjole til børn som fra et kongeligt slot? Pink Chantal vil være det perfekte valg. Delikat blonder, et satinbælte med dekorationer og en cascading, flerlags tyl er en kombination af materialer til en rigtig dame på banen. Sammen skaber de en komposition, hvor hvert barn vil føle sig som en rigtig prinsesse fra et eventyr.

 

Kongelige materialer af børnekjoler - blonder, satin, tyl

Chantal er en børnekjole til særlige lejligheder. Delikat blonder, tyl og et satinbælte med applikationer blev brugt til at skabe det. Denne kombination af materialer giver kjolen en næsten aristokratisk karakter. Kjolens farve understreger dens pigeagtighed. I dette forslag vil din datter helt sikkert føle sig speciel.

 

Til syning af Chantal børnekjoler blev stoffer kendetegnet ved fremragende blødhed og elasticitet valgt. Alle sømme er lavet, så de ikke generer slid og ikke irriterer babys sarte hud. Manglen på ærmer og lynlåslukningen bagpå garanterer behagelig påføring af kjolen.

 

Mode til en rigtig hofdame

Chantal er ikke kun en gallakjole til børn, som vil understrege alle fordelene ved dit barns udseende. Det er også en gennemtænkt kjole. Det vil se smukt ud ved mange vigtige familiebegivenheder. Designet af denne model er udviklet til at overleve mange skøre børns spil og danse!

 

Chantal kjolen til børn består af en blondetop og en asymmetrisk tylbund lavet af flere lag stof i forskellige længder. Det tilføjer modernitet og dynamik til kjolen, og det præsenterer perfekt barnets figur. Taljen er fremhævet af et satinbælte, rigt dekoreret med sølv, glitrende applikationer. Den danner en sløjfe på ryggen. Det er et godt supplement til hele stylingen og vil helt sikkert tiltrække opmærksomheden fra enhver gæst til begivenheden.

 

Hvilke lejligheder skal du bære en Chantal børnekjole?

Den lyserøde Chantal tylkjole til børn i pink er perfekt til mange specielle lejligheder. Går du med tanker om en bryllups-, nadver- eller dåbskjole, er denne model det perfekte valg. Det vil også se godt ud til baller, fester og fødselsdage.

Lad din datter føle sig som en lille prinsesse. Vælg modellen af Chantal børnekjole nu!

 

Alder Størrelse Forreste længde Bryst str.
3-4 år 104 60 cm 60 cm
4-5 år 110/116 65 cm 64 cm
5-6 år 122/128 70 cm 68 cm
7-8 år 134 75 cm 72 cm
9-10 år 140/146 80 cm 76 cm
11-12 år 152/158 85 cm 80 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Børne bolero Magnolia
Børne bolero Magnolia
Pris: 140,00 kr
Hårbånd hvid med perler
Hårbånd hvid med perler
Pris: 45,00 kr
Hårbånd krystaller guld S
Hårbånd krystaller guld S
Pris: 40,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium