Festkjole børn Floria guld

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 275,00 kr 275.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

En rigtig blomst blandt børnekjoler - Floria guld

En gallakjole til børn, drysset med en delikat gylden glød, der minder om blomsterpollen. Dette er en unik kjole. Dens enkle snit er blevet beriget med smukke dekorationer i form af 3D-blomster og en stilfuld sløjfe i taljen. Floria vil være perfekt til piger, der ønsker at skille sig ud med et smukt outfit uden påtrængende glans.

 

Unik elegance i en subtil udgave

Floria er et forslag til børn, der ikke kan lide for meget dekorativitet, men sætter pris på komfort og et elegant look. Beige farve med en gylden glød gør det muligt for kjolen at blive brugt i mange interessante stilarter.

 

Toppen af børnekjolen består af talrige 3D stof blomster. De tilføjer en romantisk karakter til kjolen. Bunden består af to lag brokadetyl, der giver kjolen lethed og en delikat glød. De arrangerer sig smukt under skøre danse og lege. De vil charmere enhver, der ser på din datter.

 

Det hele er forbundet med et bælte med justerbar binding bagpå og en smuk, effektiv sløjfe foran. Strukturen af børnenes gallakjole er blevet forstærket med to foringer. Takket være dem er denne kjole behagelig at have på og elektrificerer ikke, når den bevæger sig.

 

Plejer for bærekomfort

Ingen kan lide ubehageligt og kradsende tøj. Floria er syet på en sådan måde, at det giver dit barn den højest mulige komfort. Til dette formål blev der brugt bløde og behagelige at røre ved materialer, der plejer børns følsomme hud. Sømmene og stofforbindelserne er lavet, så de ikke forstyrrer gang, og giver dig mulighed for at fokusere på det, der er vigtigst under vigtige familiebegivenheder - sjovt! Manglen på ærmer og lukning i form af lynlås bagpå sikrer også bevægelsesfrihed og nem at tage på.

 

Ved hvilke lejligheder vil Floria børnekjolen være egnet?

Floria er en børnekjole til særlige lejligheder. Din datter vil se godt ud i det under mange familiefester. Beige stof med en gylden glans giver dig mulighed for at bruge denne kjole under forskellige omstændigheder, såsom bryllupper, dåb, nadver, fester, baller eller fødselsdage. Du kan være sikker på, at din datter vil se speciel ud ved enhver begivenhed.

 

Vælg Floria børnekjolen, hvis du leder efter et unikt og praktisk outfit til dit barn.

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
9-18 måneder 80/86 58 cm 54 cm
18-36 måneder 92/98 60 cm 57 cm
3-4 år 104 62 cm 60 cm
4-5 år 110/116 64 cm 63 cm
5-6 år 122/128 66 cm 66 cm
6-7 år 134 68 cm 69 cm
7-9 år 140/146 73 cm 76 cm
9-11 år 152/158 78 cm 82 cm

 

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Hårbånd birthday girl gylden
Hårbånd birthday girl gylden
Pris: 60,00 kr

Produktanmeldelser (1)

21 februar 2022

Det er en flot kjole

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium