Hvordan kan børn inddrages i brylluppet? 0
Hvordan kan børn inddrages i brylluppet?

Hvordan kan børn inddrages i brylluppet?

Børn fremkalder normalt varme følelser hos voksne og får dem til at smile. Især under ceremonier som bryllupper er synet af dem rørende. Desuden forbliver sådanne øjeblikke oftest i gæsternes minder. Hvis du har børn i din familie, bør du inddrage dem til at hjælpe i løbet af denne vigtige dag.

Bryllupsmarch

Lad os starte med brylluppet. Du sørger for det indre af kirken. Smukke blomster, tæppe til alteret. Gæsternes ansigter vender mod dig. Og foran dig er de. Små, der som eventyrfigurer fører dig til alteret, med udtryk der rører alle. Nogle gange vil det være et sødt smil, nogle gange ansigtet på et barn, der er overvældet af sin rolle. Sådan kan jeres bryllup se ud. Husk dog ikke at tvinge dine børn til at spille denne rolle. Ikke alle vil føle sig godt tilpas i det. Tal med de yngste, hvis de har lyst til at ledsage dig i dette vigtige øjeblik, og hvilken rolle de ser sig selv i. Måske planlægger du en kjole med et langt tog, og en pige drømmer om at bære den for dig. Det bliver en stor oplevelse for hende, og et uforglemmeligt og specielt øjeblik for dig.

Danse, spil

Den første dans er naturligvis forbeholdt brudeparret. Men måske er det værd at overveje, om man skal invitere børn til det næste, især hvis der skal være mange af dem til jeres bryllup. Lidt større børn vil nok ikke skamme sig mere og vil gerne være med til det sjove. Piger kan især lide at skinne på dansegulvet, ligesom prinsesser. Hvis yngre børn føler sig utilpas, kan deres forældre også slutte sig til dem. Lav en stor cirkel og dans. Et must for en melodi kendt af børn - sange fra eventyr vil være en god idé.

Førstehåndsbilleder og video

En professionel fotograf og kameramand er praktisk talt et must have under et bryllup. Men hvis der er børn i skolealderen i din familie, som viser interesse for kameraet, så bed dem om at tage billeder eller endda lave en film under ceremonien. De fleste børn elsker at tage billeder af voksne. Det er en god idé med kun plusser. Ikke alene skal du ikke vente mere end en måned på billedbehandling, du vil helt sikkert se din ceremoni fra et andet perspektiv. Det er utroligt, hvordan børn opfatter verden anderledes end voksne. Sådant materiale kan være en fantastisk souvenir - sjovt og rørende på samme tid.

Der er mange ideer til at inddrage børn til aktivt at deltage i brylluppet. Men husk, at alle skal have lyst. Dette er nøglen til at have det sjovt.

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium