Rollen som den lille brudepige ved et bryllup
kjoler til børn, dåbskjoler, brudepigekjole børn, gallakjoler til børn, festkjoler børn, kjoler til piger, baby kjole, kjoler børn, prinsesse kjoler børn, børne kjoler, prinsessekjoler til børn,

Rollen som den lille brudepige ved et bryllup

Små piger drømmer om at blive brudepige ved et bryllup. De føler sig så værdsat og vigtige. Hvis der er en pige mellem 3 og 9 år i din familie eller venner, kan du bede hende om at fungere som den lille brudepige ved dit bryllup.

Er det værd at have en lille brudepige til at hjælpe dig?

Måske vil den lille brudepige ikke hjælpe dig med for mange ting, men det vil helt sikkert give din ceremoni en særlig karakter. En pige i en sød kjole med et engleansigt vil helt sikkert føle gæsterne og få dem til at smile. Hvis du ønsker, at dine kære skal huske dit bryllup som specielt og ukonventionelt, så overvej at involvere en lille brudepige til at hjælpe. Det vil være en stor ære for pigen, og du vil helt sikkert blive glad for at gøre hendes drøm til virkelighed.

Opgaver til den lille brudepige

De opgaver, du overlader til den lille brudepige, skal være alderssvarende. De yngste piger kan smide blomster foran dig på vej til alteret. Hvis du har et langt slør, vil en par-årig sagtens klare at have det på. Ældre piger, omkring 8-10 år, kan endda bede om at læse til brylluppet eller synge en salme, hvis de er musikalsk begavede. Det er værd at tale med barnet på forhånd og spørge, hvordan han ser sig selv i denne rolle. Dette vil minimere risikoen for, at barnet på denne vigtige dag ændrer mening eller bliver stresset af opgaver, hvor de føler sig utrygge.

Hvordan klæder man den lille brudepige på?

Den lille brudepiges kjole spiller en vigtig rolle. Det er værd at få en kjole til et barn til at skille sig ud fra mængden, og samtidig have nogle fælles elementer med dit tilbehør. Pigekjoler kan understrege ceremoniens stil (f.eks. til et bryllup i boho-stil vil Estelle-tylkjolen være perfekt). Hvis du skal have en blondekjole på, så kig efter en blondekjole til din lille hjælper, som i Margaret lys pink model. Det er værd at sætte på tilbehør såsom en blomsterkrans, hvorfra du vil have en bryllupsbuket. Hvis du planlægger at involvere flere piger i rollen som den lille brudepige, skal du vælge en model af kjoler eller et fælles element, såsom et skærp. Når du vælger en kjole til børn, skal du dog huske på deres præferencer, så de ikke føler sig forklædt. Dette vil påvirke deres adfærd. Gå med pigen til butikken, hvor hun vil være i stand til at prøve flere modeller. Et tilfreds barn vil med glæde opfylde sin vigtige opgave, og du vil være sikker på, at ceremonien kommer til at ligne et eventyr.

op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium