Hvordan klæder man en pige på til et bryllup? Det vil være på mode i 2022-sæsonen
kjoler til børn, dåbskjoler, brudepigekjole børn, gallakjoler til børn, festkjoler børn, kjoler til piger, baby kjole, kjoler børn, prinsesse kjoler børn, børne kjoler, prinsessekjoler til børn,

Når du skal vælge en børnekjole til et bryllup, er det nemt at gå overbord. På grund af manglen på en ensartet dresscode for børn, klæder vi ofte vores børn i toner af dikkedarer, eller tværtimod – vi fokuserer på stereotyp, sød stil. I mellemtiden giver børnemoden os mulighed for at få mere frihed, lege med stilarter og farver. Kjoler til piger kan være stilfulde og samtidig egnede til barnets alder.

Kjoler til næsten voksne piger

Børnemodetrends har i nogen tid gået til at bryde uformelige og endda lidt rodede stile. Vi møder flere og flere pigekjoler, der er modelleret efter voksenprojekter. Selvfølgelig er de modificeret, så vores barn ikke ser karikeret eller upassende ud i forhold til sin alder.

Derfor er det værd at være moderat, når du vælger en kjole til en pige. Vær ikke bange for dekorationer på kjoler som fjer, tyl, flæser, pailletter eller blonder. Det er moderigtigt tilbehør, der opliver børnekjoler og giver dem et festligt look.

En veldesignet pigekjole skal dog være harmonisk. Når vi for eksempel vælger de nyligt moderigtige gennemsigtige ærmer, så lad os vælge en enkel, bygget top – ligesom i vores marineblå Luna-kjole. Vi kan også følge balanceprincippet i andre tilfælde ved at vælge:

  • en stilfuld bund med en elegant top eller omvendt - Ana-kjolens skinnende pailletkrop i kombination med en delikat nederdel giver ikke indtryk af overdrivelse.

     

  • Synlige, flerfarvede accenter - hævede ærmer trimmet med pailletter i en kjole til en pige Natalie vil skelne barnets styling med eventyrfarver, men vil ikke skabe indtryk af, at barnet ikke skal til et bryllup, men til en fancy kjolefest.

     

  • Et karakteristisk stof eller farve i kombination med et enkelt snit - levende eller lyse farver i kombination med et universelt snit til pigekjoler er perfekt til piger, der kan lide komfort og bevægelsesfrihed. Du kan for eksempel vælge den fede fuchsia Fabienne-kjole eller den blomstertrimmede Naomi-kjole.

     

Således vil vi ikke kun klæde vores børn i en gallakjole, men vi vil heller ikke skuffe deres forventninger. Vi skal huske, at brylluppet for de fleste af dem er det første "rigtige" bal.

Hvid ikke kun til bruden

En hvid eller cremet brudekjole er en rigtig faux pas. I tilfælde af små piger kan vi dog tillade os selv lidt mere frihed.

Hvide kjoler til børn vil være et godt valg, især hvis barnet fungerer som brudepige. De er også sarte og understreger perfekt barnets karakter, som hvid passer til uanset lejligheden. Til enkle og uhøjtidelige kjoler, som Chantal tylkjolen eller Emilie kjolen, er det også nemt at vælge farverige accessories, der vil bryde det lidt formelle hvide og give hele stylingen en elegant tone.

op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium