Gallakjole børn Chantal hvid

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 440,00 kr 440.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

En rigtig damekjole - Chantal hvid kjole til børn

Er din datter fan af eventyr og drømmer i hemmelighed om at blive en rigtig prinsesse en dag? Denne gallakjole til børn hjælper med at gøre dem til virkelighed! Chantal er en kjole, der ligner kjoler direkte fra det kongelige slot. Den indeholder en smuk blonde og flerlags tyl i form af en kaskade. Det hele understreges af et rigt dekoreret, satinbælte. Alt dette skaber en perfekt eventyrlignende komposition.

 

Unikke materialer til en lille dame

Chantal er en perfekt kjole til et barn til særlige lejligheder. Den består af en delikat blonde, let tyl og et satinbælte med applikationer. Takket være dette får den en virkelig kongelig karakter. Den hvide farve på kjolen giver dig mulighed for at bruge den under mange vigtige familiebegivenheder. Din datter vil helt sikkert føle sig smuk i denne kjole.

 

Stofferne udvalgt til at skabe Chantal børnekjolen er ekstremt bløde og behagelige at røre ved. Sømmene er lavet på en sådan måde, at de ikke mærkes ved brug og ikke irriterer følsom børns hud. Yderligere komfort er givet af manglen på ærmer og en lynlås lukning. Du kan nemt og hurtigt klæde dit barn på i denne børnekjole.

 

En børnekjole med en solid struktur

Chantal er en tyl børnekjole. Det vil perfekt understrege alle fordelene ved dit barns figur. Derudover er kreationen præget af et gennemtænkt design. Det vil tjene til mange vigtige familiebegivenheder og vil se godt ud hver gang. Et pudebetræk af bomuld blev brugt til forstærkning. Takket være det bevarer kjolen den rigtige form og giver barnet mulighed for at føle sig godt tilpas.

 

Hvordan ser en Chantal-kjole til børn ud? Toppen består af en blonde tanktop med lynlåslukning bagpå. Bunden er en tylkaskade, der indeholder mange lag asymmetrisk arrangeret stof i forskellige længder. Det hele er afsluttet med et satinbælte med sølv, flimrende applikationer og en sløjfe bagpå. Det vil perfekt understrege taljen og forme barnets figur.

 

Til hvilke lejligheder er det værd at vælge en Chantal børnekjole?

Tænker du på en børne-tylkjole til særlige lejligheder? Chantal vil være et fremragende valg. Den hvide version af denne kjole vil se godt ud, ikke kun under bryllupper, dåb, baller eller fester. Ideelt set vil det understrege skønheden ved din datter, for eksempel under hendes nadver.

Lad din datter blive til en vidunderlig lille prinsesse. Smid en Chantal børnekjole i din indkøbskurv nu!

 

Alder Størrelse Forreste længde Bryst str.
3-4 år 104 60 cm 60 cm
4-5 år 110/116 65 cm 64 cm
5-6 år 122/128 70 cm 68 cm
7-8 år 134 75 cm 72 cm
9-10 år 140/146 80 cm 76 cm
11-12 år 152/158 85 cm 80 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd hvid med perler
Hårbånd hvid med perler
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium