Barnedåb, dvs. den første kjole til en pige til en så vigtig ceremoni 0
Barnedåb, dvs. den første kjole til en pige til en så vigtig ceremoni

Dåb er den første så vigtige familiebegivenhed i dit barns liv. Det er normalt også den første mulighed for resten af familien for at byde et nyt medlem velkommen til deres gruppe. Hvis du vil have din datter til at se godt ud på denne dag, skal du vælge en børnekjole til en særlig lejlighed.

Markedet tilbyder mange forskellige modeller af babytøj til dåben, men hvilken vil være den bedste for dig? Hvilket snit af en børnekjole skal vælges, så det er behageligt og elegant på samme tid? Hvordan vælger man den rigtige dåbskjole til en pige? Vi vil også foreslå et par modeller, der vil være perfekte til denne vigtige dag.

 

Hvorfor skal jeg vælge en dåbskjole til min datter?

På denne særlige dag vil din datter være den vigtigste person. Så forbered en unik stilisering, hvor I begge vil føle jer selvsikre og smukke.

Børnenes kjole vil opfylde alle dine krav - den vil være elegant, stilfuld nok, og vil samtidig ikke hindre dine plejebehandlinger omkring barnet.

 

Hvad skal man kigge efter, når man køber en barnedåbskjole?

Inden du vælger en barnedåbskjole, skal du overveje disse aspekter:

  • Materiale. Oftest bliver babyer, der er flere måneder gamle, døbt, og i starten af deres liv er deres hud meget følsom! For at forhindre irritation og gnidning, prøv at vælge en børnekjole lavet af naturlige stoffer. Jo blødere og luftigt stoffet er, jo sikrere er det for din datter!
  • Metoden til at sy kjoler og tilbehør. Igen, mindre er mere. Under hensyntagen til barnets følsomme hud må du ikke tilføje perler og pailletter til børnenes kjole, hvilket kan forårsage ridser. Se også på sømmene for at holde dem så lidt som muligt og så irriterende som muligt.
  • Type kjole fastgørelse. Husk at børnekjoler normalt har lynlås eller knaplukning bagpå. På grund af det faktum, at dåben er beregnet til liggende babyer, skal du vælge en form, der gør det bekvemt for dig at klæde og skifte baby (f.eks. i tilfælde af bleskift eller oversvømmelse med mælk under fodring).
  • Kjole skåret. I modsætning til udseendet vil det også have stor betydning for dig. Jo færre lag og jo mindre kompliceret konstruktionen af en børnekjole, jo bedre for jer begge. Det behagelige snit vil ikke begrænse din datters bevægelser, og vil gøre det nemmere for dig at håndtere babyen, fx når du skifter ble.
  • Farve. Dåb er umiddelbart forbundet med hvid, og denne farve på en børnekjole er den mest populære. Heldigvis ændrer moden sig og mere og mere kan man se piger i andre nuancer, såsom pink, beige eller ecru. Hvis du vil bryde monotonien i stylingen, kan du vælge en ikke-standard farve på kjolen - for hvem sagde, at en pige ikke kan have for eksempel en blå kjole? Den endelige beslutning er din!
  • Fest stil. Når du inviterer din familie til en klassisk middag på en restaurant efter din dåb, kan du vælge en mere elegant model af en børnekjole. Men hvis festen foregår udendørs, er det værd at vælge et mere simpelt snit. Tag hensyn til både stedets alvor og din komfort.

 

Hvad med ekstramateriale?

En dåbskjole til børn er ikke alt - det er kendt, at den overordnede styling også omfatter dekorative tilbehør! Men i betragtning af, at du skal klæde din lille baby på, skal du ikke kun sørge for et pænt udseende, men frem for alt sikkerheden. Opgiv derfor små tilsætningsstoffer, som din datter kan sluge ved et uheld.

Derfor foreslår vi et elastisk pandebånd til din babypige, som vil forblive stabilt ét sted og derudover vil tilføje ekstraordinær charme til hele stylingen. Derudover vil smarte sokker eller strømpebukser med applikationer, såsom englevinger, pomponer eller kroge og øjne, være et godt valg på koldere dage. Du kan også vælge behagelige sko, som du kan dække dine fødder med fra kulden og fuldende outfittet.

 

Modeller af børnekjoler til barnedåb fra Zoya Fashion

Hos Zoya Fashion har vi modeller af børnekjoler til særlige lejligheder, herunder barnedåb. Vi kunne ikke gå glip af en så vigtig begivenhed for mange mødre og døtre! Tjek hvad du finder i vores kollektion.

 

Rosie

Det er den hyppigst valgte model af børnekjoler til dåb. Rosie er en kjole dekoreret med tyl, hvis elegance er givet af en blomst, der er aftagelig i taljen. Den har en ekstra justerbar sløjfe bagpå. Bunden af kjolen består af to lag tyl afsluttet med en smuk blonde og to foer. Sættet indeholder også et pandebånd, der fuldender stylingen.

Fås både i klassisk hvid og i følgende farver: pink og blå. I vores sortiment finder du en version af kjolen til varme dage og et langærmet snit til køligere tider.

 

Jessie

Jessie er en meget elegant og afdæmpet børnekjole. Det sarte mønster og hvid er perfekt til en begivenhed som en dåb. Toppen af kjolen er dekoreret med blonder, og applikationen i taljen giver ekstra elegance. På bagsiden af kjolen er der et justerbart bælte med sløjfe. Bunden består af et dobbelt lag af lige, flydende materiale. Sættet indeholder også et pandebånd med en sløjfe, der smukt understreger din babypiges udseende.

 

Floria

Vi anbefaler denne model af børnekjoler til lidt større børn, der skal døbes. Toppen af kjolen indeholder adskillige 3D-blomster, der giver den en let og original stil. Sløjfen er et stærkt stylingpunkt og gør opmærksom på tøjet. Bagpå bindes Floria med et justerbart bælte. Bunden af kjolen består af to lag tyl dekoreret med brokade og to foer. Dette er et unikt forslag til enestående lille fashionista.

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at vælge den rigtige barnedåbskjole. Vi tror på, at det bliver en rigtig smuk dag for hele din familie. Vi ønsker dig dette af hele vores hjerte!

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium