Hvordan klæder man en pige på i en glamourstil? Tjek vores forslag 0
Hvordan klæder man en pige på i en glamourstil? Tjek vores forslag

Rige klassikere - sådan kan du beskrive glamourstil i en nøddeskal. Elegance, der tiltrækker opmærksomhed diskret med et delikat glimt af pailletter eller smykker. Kvintessensen af femininitet og chic, som mange små piger drømmer om, når de bliver "store". Du kan gøre dem til virkelighed nu ved at skabe smukke glamourstile med brug af børnekjoler.

Fik din datter en glamourøs fødselsdagsinvitation? Eller måske forberedes et familiebryllup i den nærmeste fremtid, hvor bruden ønskede en sådan kjole? Lær de enkle regler, takket være hvilke du nemt kan forberede den rigtige styling til dit barn.

 

Karakteristiske træk ved glamour stilen

Glamourstilen blev udmærket i 1970'erne, og den hentede sin inspiration fra den røde løber i Hollywood fra Første Verdenskrig. Det blev skabt som en kontrast til det udbredte sportstøj. Begrebet "glamour" betyder på engelsk pragt, charme og prestige - og sådan kan denne påklædningsstil kort beskrives.

Den er kendetegnet ved pragt, ekstravagance og et strejf af elegance. Glamourstile udmærker sig frem for alt ved rigdommen af dekorationer og mønstre - pailletter, glitter, glitrende stoffer og rige smykker er noget, der skaber dette look. Tidligere valgt til vigtige aftener og særlige lejligheder, kryber den i dag ofte ind i hverdagens stiliseringer i form af skinnende sko eller håndtasker.

Hvordan skaber man en glamourstil? Brug disse tips, når du skal vælge en børnekjole, der bliver grundlaget for dette elegante look.

 

Hvad skal man kigge efter, når man laver styling med en glamour-børnekjole?

Her er nogle enkle regler, der hjælper dig med at skabe et smukt glamour-look til din datter.

  • Hold mådehold i skæret! Hvis du beslutter dig for en glitrende børnekjole, så vælg afdæmpet tilbehør. Når du vælger et simpelt snit af kjolen, så kan du pifte den lidt op med skinnende accessories.
  • Vælg noget mere tilpassede mønstre af kjoler, der vil understrege figuren og være meget elegant på samme tid.
  • Glamourstilen kan lide, når der sker meget! Det er godt, når materialet til pigens kjole er "groft" og af høj kvalitet.
  • Hvilke tøjfarver vil være bedst til at opnå glamoureffekten? Denne stil hader kedsomhed! Derfor kan du nemt kombinere dæmpede farver (nuancer af grå og beige, sort og hvid), neutral (guld, sølv, metalliske tråde, spejlpaneler, holografisk effekt) og udtryksfulde (f.eks. smaragdgrøn, safir, ametyst, kobolt, skarlagen) , blomme eller turkis). Pas dog på ikke at gå overbord og skabe en kitsch-effekt.

 

Glamourstil i Zoya Fashion - hvilke modeller kan du finde hos os?

Vil du finde modeller af børnekjoler i Zoya Fashion-kollektionen, som vil hjælpe dig med at skabe glamourstyling? Se vores forslag, som kan blive en fremragende base for smukke stiliseringer til særlige lejligheder, hvor din datter vil se fantastisk ud!

 

Chloe

Chloe er et forslag til en børnekjole, der ikke kun vil fungere i glamourstyling. Toppen af kjolen er rigt trimmet med pailletter, og skuldrene er dekoreret med sarte fjer. Bunden er lavet af tyl. Det hele ligner en kjole fra 1920'erne. For at opnå en glamoureffekt behøver du blot et par subtile og afdæmpede tilbehør, og så er den klar!

 

Naomi

Naomi er en børnekjole, der ikke indeholder skinnende elementer, men passer perfekt ind i glamourstilen – det skyldes de rige blomsterdekorationer og cocktailskæringen. Lidt skinnende smykker og afdæmpet tilbehør i form af jakke og sko burde være nok til at opnå den ønskede effekt. Din datter vil føle sig let og komfortabel i sådan en kjole.

 

Ana

Essensen af glamourstil i en børnekjole er Ana-modellen. Den indeholder alle de nødvendige elementer, der skal skabe denne kjole: gyldne pailletter, beige tylbund og en udskæring på bagsiden afsluttet med en dekorativ sløjfe. Et par afdæmpede tilføjelser er nok til at få den glamoureffekt, du ønsker.

 

Elena

Elena kjolemodellen til piger er en perfekt base til at skabe et unikt glamourlook. Det tætsiddende sorte snit giver en elegant tone, mens de puffede tylærmer tilføjer en unik karakter. For at hele kjolen kan få den rigtige stil, skal du tilføje lidt gnistre - skinnende smykker, en pailletter-håndtaske eller en skinnende jakke vil fuldende glamour-looket.

 

Natalie

Natalie er en kjole til børn, der passer perfekt ind i glamour-atmosfæren. Et tætsiddende snit i sort understreger figuren, og ærmerne med pailletter vil tilføje den rigtige glød. Med dette snit skal der faktisk ikke meget til, for at din datter ser smart og glamourøs ud. Alternativt kan du matche skinnende smykker og holde andet tilbehør i en ret subtil tone.

Tøj og mode eksisterer for at lege med dem og skabe stilarter, hvor du vil føle dig fantastisk og smuk. Søg inspiration, kombiner elementer og prøv, hvad der passer bedst til dig og din datter. Vis hende, at det at skabe styling i en given stil er et fantastisk eventyr, og måske takket være dette vil du tænde nye interesser i hende!

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium