Børne Kjoler, der kan lide at skinne! 0
Børne Kjoler, der kan lide at skinne!

Enhver forælder ved, at børn er forskellige – nogle er beskedne og stille, mens de andre er selvsikre, som elsker at være i centrum for opmærksomhed og ... skinne! For sådanne små stjerner er det værd at vælge stilarter, der får dem til at føle sig ikke kun smukke, men også unikke.

Til hvilke lejligheder kan du klæde dit barn på i en glitrende kjole? Hvad skal du være opmærksom på i sådan styling? Hvilke modeller kan du finde i Zoya Fashion-kollektionen?

Du finder svar på disse og andre spørgsmål i denne artikel. Læs videre!

 

Typer af funklende børnekjoler

Disse typer kjoler adskiller sig ikke kun i snit og stil, men også i det materiale, der formodes at tilføje glans til dem. Oftest på markedet kan du finde 2 typer skinnende børnekjoler:

 • Kjole med pailletter - en kjole i denne stil, afhængig af antallet af pailletter, får en disco-karakter. Pailletter reflekterer lyset meget intensivt, så du kan være sikker på, at din datter i denne stil vil være synlig på afstand.
 • Kjole med perler - denne type snit har normalt en delikat glød, fx takket være små perler. Takket være dette er børnekjolen diskret og samtidig meget elegant.

 

Skinnende børnekjole - hvilken lejlighed vil den være bedst til?

Det afhænger af kjolens glans! Jo mindre glitter, jo flere lejligheder kan du vælge en børnekjole til din datter.

Afdæmpede børnekjoler med et delikat mønster af pailletter eller perler vil perfekt understrege skønheden i stylingen og give dem mulighed for at skille sig ud fra mængden. Du kan bære sådan en kjole til dit barn til bryllupper, fødselsdage, dåb og temaballer.

Vi anbefaler dristigere stiliseringer til fødselsdage og temafester. Meget skinnende børnekjoler kan også være en god idé til et bryllup. Men under mere højtidelige familiebegivenheder, såsom nadver eller dåb, er det bedre at vælge andre festkjoler til piger for ikke at overskygge begivenhedens hovedpersoner.

 

Hvad skal du vide, før du køber en glitrende børnekjole?

 • Materiale. Det er vigtigt, at børnekjolen er lavet af naturlige materialer for at forhindre hudirritation.
 • Metoden til at sy kjolen. Yderligere mønstre lavet af pailletter eller perler er også flere steder, hvor du kan finde specifikke oplægninger. Se nærmere på sømmene, hvor de skinnende elementer er, og sørg for, at de ikke ridser din hud.
 • Kjole skåret. Pailletter og perler er bare tilbehør, der skal gøre hele outfittet mere attraktivt. Overvej, hvilken slags kjoler din datter vil være komfortabel i under spil og dans.
 • Barnets alder. Børnekjoler med pailletter eller perler anbefales til større børn. Små piger kan ved et uheld ridse sig selv med fremspringende elementer, og babyer, der er flere måneder gamle, kan endda sluge dem, hvilket er en stor fare for dem!
 • Børns præferencer. En skinnende børnekjole er en meget fed styling, så du skal sikre dig, at din datter helt sikkert vil bære den. Før du endelig vælger en kjole, skal du foreslå et par mønstre til dit barn og sammen beslutte, hvilken der vil være den perfekte.

 

Hvad i stedet for en funklende børnekjole? Sats på skinnende tilbehør!

Hvis din datter ikke ønsker at gå ud til en særlig lejlighed i en skinnende kjole, og du stadig vil tilføje noget glamour til din styling, er det måske værd at foreslå skinnende tilbehør? Mulighederne er uendelige! Hårbånd til piger, hårnåle eller smykker til børn vil være perfekte til at gøre børnekjolen lidt mere festlig!

 

Hvilken skinnende børnekjole skal du vælge fra Zoya Fashion?

Vi har ikke glemt pigerne, der kan lide dristige og karakteristiske styles! I Zoya Fashion-kollektionen har vi også flere forslag til skinnende børnekjoler i forskellige snit, som mange små damer vil forelske sig i. Hvad kan du finde i vores tilbud?

 

Afdæmpet blitz

Til piger, der gerne vil brillere, men anledningen kræver en mere afdæmpet styling, har vi børnekjoler med et delikat pailletter eller perlemønster.

Blandt Zoya Fashion modellerne finder du:

 • Rosalia, som består af sarte, enkelte strimler af pailletter placeret på torsoen og nederst på kjolen.
 • Valerie er et forslag, hvor bunden af kjolen er meget dekorativ, så på toppen brugte vi kun et delikat, men synligt mønster af pailletter.
 • Amy har en smuk finish til forneden af kjolen i bittesmå glitrende pailletter.
 • Hos Fabienne har perlerne en dekorativ funktion, der på vidunderlig vis understreger de rige blonder.

 

Lidt mere glans...

Hvis du har råd til lidt mere galskab, kan du vælge mellem følgende mønstre:

 • Alisa blev skabt til piger, der kan lide at skinne med en delikat glød. Sølvstjerner reflekterer subtilt lyset, og kjolens enkle snit giver dig mulighed for at bære den ved mange lejligheder.
 • Floria er en børnekjole med en delikat glans. Den var lavet af skinnende materiale, og tyllen nederst på kjolen var desuden dekoreret med glitter - som tryllestøv fra en fe.
 • I Provence er en stærk og skinnende accent et pailletterbælte, som skaber en værdig og elegant sløjfe bagpå kjolen.
 • Lily er et tilbud til små ballerinaer. De kombinerede tre overlappende lag af tyl trimmet med pailletter - det funkler smukt og arrangerer sig selv i dansen under vendinger og piruetter!

 

En rigtig flashprinsesse!

Disse kjoleforslag er ægte vanvid! Masser af pailletter til markante og dristige stiliseringer.

 • Ismena - børnekjole, som vil være perfekt til familiesammenkomster, fx ferier.
 • Hos Chloe er hele toppen af kjolen trimmet med sølvpailletter, hvilket gør kjolen både udtryksfuld og elegant på samme tid.
 • Toppen af kjolen er lavet af pailletter og bunden er lavet af tyl, takket være hvilket det hele er let og effektivt.
 • Natalie er en kombination af klassisk og ekstravagance - en enkel, stram kjole og to lange, fuldt pailletterede ærmer er et interessant forslag til styling, fx til 1980'erne.

 

Som du kan se, er udvalget af Zoya Fashion kjoler til børn enormt, så tøv ikke og vælg det bedst egnede mønster sammen med din datter.

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium