Første fødselsdag! Hvordan vælger man en kjole til et barn til en så vigtig lejlighed? 0
kjoler til børn, dåbskjoler, brudepigekjole børn, gallakjoler til børn, festkjoler børn, kjoler til piger, baby kjole, kjoler børn, prinsesse kjoler børn, børne kjoler, prinsessekjoler til børn,

Kigger du på din lille datter og spekulerer på, hvornår er den tid gået? Du har lige holdt en baby i dine hænder, og nu udforsker din baby intenst verden og forsøger at tage sine første skridt. Dette er en speciel tid for en af dem - dit barns første fødselsdag! Fejr for at blive husket bedst muligt.

Hvis du arrangerer din datters første fødselsdag, vil du sikkert gerne tage dig af alle detaljer i denne unikke begivenhed. Derfor kan du ikke glemme ... den rigtige styling til fødselsdagspigen! Hvilken piges første fødselsdagskjole skal du vælge for at glæde alle dine gæster? Hvilken kjole vil være den bedste til din datter?

 

Før du køber en pigekjole til en særlig lejlighed...

…tænk over, hvad der er bedst for din baby. Du skal overveje flere aspekter.

  • Materiale - babyhud er ekstremt sart! Derfor er det værd at lave børnekjoler lavet af naturlige materialer. Takket være dette undgår du gnidninger og irritation, og barnet vil ikke svede i løbet af en varm dag.
  • Måden at sy kjole og tilbehør på - det er godt, at sømmene er syet på en sådan måde, at de ikke forårsager irritation. Tænk også på, om denne gallakjole til piger har brug for tilbehør såsom pailletter, som kan give yderligere ridser.
  • Måden at fastgøre kjolen på - børnekjoler er normalt fastgjort med lynlåse eller knapper. Vælg den form, der passer til dig, takket være hvilken du hurtigt kan skifte tøj i tilfælde af "problemer" (f.eks. når du bliver snavset med et stykke kage eller hælder vand på).
  • Dress cut - børn på et år er meget aktive. De vil stadig gerne udforske verden og prøve nye ting. Hertil kommer de nye motoriske færdigheder hos en af dem - mange børn i denne alder går på alle fire, står ved møblerne og tager endda deres første selvstændige skridt. Tag højde for udviklingsstadiet for din datter, og tilpas hendes smukke kjole til en pige til hendes muligheder, for ikke at begrænse hendes bevægelser og ikke skabe farlige situationer (f.eks. kan for lang kjole krølle sig sammen under benene og forårsage et fald).
  • Farve – selvom pink og beige er de foretrukne farver for piger, vil vi her gerne bryde den myte lidt! Enhver farve er god til en pige! Så hvis du kan lide nuancer af fx grøn eller blå, er du velkommen til at vælge en model i denne farve!
  • Festens stil – det hele afhænger af, hvad du planlægger at lave på din datters første fødselsdag. Hvis du forbereder en udendørs fest, er det bedre at vælge en enklere model. En fødselsdag som fra et eventyr? Det er her prinsessestilen fungerer fantastisk! Mulighederne er uendelige.

 

Modeller af børne festkjoler til det første år

Nu er det tid til at vælge den ene og den smukkeste børnekjole! I vores sortiment finder du et særligt afsnit, hvor vi foreslår passende stilarter til et etårigt barn. Vi præsenterer et par forslag, der kan blive de perfekte stiliseringer til din fælles fest. Vi har udvalgt 4 kjoler, som kan tilpasses forskellige typer og temaer til fødselsdagsfesten. Tjek andre børnekjoler for det første år.

 

Roma

Et enkelt og meget piget forslag lavet udelukkende af bomuld. Roma er en kjole, hvis top er afsluttet med en smukt arrangeret halsudskæring, og det hele er holdt i moderigtigt grønt med prikker. Fastgøres med én knap. Det vil være et perfekt tilbud til en havefest eller et udendørs arrangement.

 

Clara

Clara er en børnekjole, der vil se smuk ud til en fest i boho-stil eller en landlig atmosfære. Den er lavet i blødt materiale og afsluttet med en smuk, broderet krave. Den lukkes med knapper bagpå, så vi anbefaler den til lidt mere aktive børn.

 

Angel

Er din datter en rigtig engel? Angel vil derfor være et godt valg! Toppen af kjolen er blonder med foer, og bunden er et par lag tyl flæser også foret. Det vil være et godt valg til en stiliseret fødselsdagsfest! Snittet sikrer en utrolig bærekomfort, så den vil også være velegnet til mobile børn.

 

Rosie

Og nu et bud på ægte eventyrprinsesser. Rosie er en drøm, der går i opfyldelse for mange mødre, der gerne vil klæde deres små døtre på til denne særlige lejlighed - deres første fødselsdag. Toppen af kjolen er dekoreret med tyl, og bagpå er den bundet i en sløjfe, der kan justeres. Kjolens bund består af to lag tyl med foer. Aftagelig blomst i taljen er et element, der tilføjer elegance til hele kjolen. Børnekjole vil være en fantastisk styling til en fødselsdagsfest organiseret, for eksempel i en restaurant.

Vi håber, at du blandt de tilgængelige modeller fra vores kollektioner finder den perfekte børnekjole, takket være hvilken det bliver en uforglemmelig første fødselsdag. I mellemtiden bedes du acceptere vores bedste ønsker! Lad denne tid være speciel og fuld af kærlighed til dig!

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium