Et familiefotoshoot med en fotograf – hvad skal børn have på for at få billederne til at se smukke ud? 0
Et familiefotoshoot med en fotograf – hvad skal børn have på for at få billederne til at se smukke ud?

Har du planlagt en familiefotosession med en fotograf? Fremragende! Sådanne fotografier er en god idé til at fange de øjeblikke, vi har brugt sammen. Du vil helt sikkert se familiealbum igennem mange gange og huske de ekstraordinære øjeblikke med længsel. Selv når dine børn forlader deres familiehjem for at udforske verden på egen hånd.

Men for at effekterne på billederne skal være fantastiske, skal du forberede dig ordentligt.

 

Hvad skal du huske, før du tager til en familiefotografering?

Effekten opnået på billederne afhænger ikke kun af fotografens arbejde. Ja, han står for framing, med fordel positionering af modeller, "fange momenter" og bearbejdning. Du og din familie har dog også indflydelse på, hvordan billederne kommer til at se ud. Hvordan? Ved at vælge den rigtige styling!

Ved det første møde med fotografen skal du arrangere detaljerne i sessionen:

  • Hvad bliver temaet for billederne?
  • Vil sessionen foregå i studiet eller udendørs?
  • Hvad tid vil det blive afholdt?
  • Hvilke rekvisitter skal du forberede?
  • Hvad skal jeg tage på?

 

Nogle gange er det fotografen, der foreslår emnet for fotosessionen. Det er dog ikke alle, der har adgang og faciliteter til denne type karakterisering. Du kan også foreslå din egen idé og forberede dine egne designs!

Så hvordan klæder man børn på til en familie fotosession? Udnyt vores forslag!

 

Styling til en babysession

Nyfødte fotosessioner foregår oftest i studiet. Normalt er småbørn ikke klædt ud i frilly kjoler og elegante jakkesæt. Et stof i hovedfarven er nok til styling. Pak din nyfødte baby ind i den og se, hvor sød den ser ud, når den presses ind i det bløde stof. En god stylingidé er også hatte og hårbånd (trykfri og på en elastik), som vil smukt pynte din baby.

Når barnet er lidt ældre - fra et par måneder til et år - kan du allerede nu tænke på at vælge en børnekjole, der passer til emnet for en fotosession. Hvilke modeller tilbyder vi fra vores kollektion?

 

Vivian

Vivians enkle børnekjole er et klassisk bud på en fotosession. Perfekt til fx under billeder i anledning af den første fødselsdag. Ternet mønsteret er et meget elegant mønster, der vil give dine billeder den rigtige stil. Det behagelige snit giver din lille model mulighed for at posere frit foran kameraet.

 

Rosie

Gør din datter til en lille prinsesse! Rosie er en gallakjole til børn. Den var lavet af et rigt tekstureret stof og mange smukke blonder. Takket være det vil billeder fra din familiesession glæde alle seere. Kjolen er dekoreret med en smuk, stor sløjfe med perlefinish.

Styling til udendørs sessioner

En udendørs fotosession er en udfordring for hele familien. Du skal tilpasse dit outfit ikke kun til det planlagte emne, men også til vejrforholdene og det rum, du vil posere i. Hos Zoya Fashion finder du børnekjoler, der er til opgaven! Vi har to forslag til dig.

 

Clara

Clara vil være et godt valg til en fotosession i boho eller rustik stil. Vælg bløde nuancer af brun eller pastelrosa. Kjolen har et lige snit. Den er dekoreret med en rund krave med broderi. Det vil passe perfekt ind i billedernes naturlige og hjemlige atmosfære. Din datter vil føle sig godt tilpas i det, så hun vil med glæde posere til billeder blandt græs og blomster.

 

Emillie

Emillie er en kombination af enkelhed og elegance. Denne hvide børnekjole vil være perfekt til naturlige billeder. Delikat blonder i den nederste del og flæser langs halsudskæringen på ryggen giver den lethed og karakter. Et simpelt snit begrænser ikke bevægelsen. Din datter vil uden problemer kunne følge fotografens anvisninger.

 

Stylizacje do sesji w studiu fotograficznym

Et fotostudie tilbyder en bred vifte af tematiske fotosessioner. Afhængig af valget af baggrund og rekvisitter kan du skabe næsten enhver atmosfære, som din familie drømmer om. Takket være dette kan du gå amok med styling! Vi har flere forslag til børnekjoler til dig.

 

Provence

Denne kjole er en drøm, der går i opfyldelse for de fleste små piger. I Provence-modellen er toppen dekoreret med delikat broderi, som giver kjolen en unik charme. Bagpå har den en smuk blondeudskæring på ryggen, takket være den opnår den elegance. For ekstra glans er denne børnekjole blevet dekoreret med en sløjfe trimmet med pailletter. Du kan også afmontere den, hvis det er nødvendigt. Bunden af kjolen er lavet af to lag tyl og et for. De vil give dig mulighed for perfekt at matche outfittet til fotografens kunstneriske vision.

 

Valerie

Valerie er et modegalskab! Toppen af denne børnekjole er dekoreret med en pailletapplikation og 3D-blomster. Bunden består af en kaskade af lodret syede tylflæser. Takket være dem er kjolen meget effektiv. Perfekt til en fotosession i feststil.

 

Ubrania do sesji dla chłopców

Når det kommer til styling til en fotoshoot for drenge, er valget meget nemmere her. Alt du behøver er moderigtige bukser, en elegant skjorte, hat og sko. Parat! Du kan også prøve en behagelig vest for at understrege dens elegance. Hos Zoya Fashion kan du vælge mellem et helt sæt tøj til en dreng til en fotoshoot. Sørg for at tjekke kategorien DRENGE.

 

Glem ikke alt om styling tilbehør!

Det bedste valg for en dreng er en sløjfe eller slips. I tilfælde af en pige, har du mange flere muligheder. Du kan matche kjolen med et hårbånd, hårnåle, strømpebukser til børn, børnestrømper og pigeknæstrømper og endda smykker! Når du har besluttet, hvad din datter skal have på til billederne, skal du sammen vælge det rigtige stylingtilbehør fra vores butik.At vælge et outfit til en fotoshoot kan være et fantastisk eventyr! Gennemse dine drømmestile sammen. Hver af jer vil helt sikkert komme smukt frem på billederne! Vi ved, at det bliver en dyrebar tid sammen, som I vil huske med glæde!

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium