Hvilke stylingtilbehør skal en pige vælge? 0
hårbånd til piger, hårbånd til børn, hårbånd til baby, hårnåle, baby, børn, piger

Vil du have din datter til at se smukkest ud i en børnekjole efter eget valg? Vælg moderigtigt tilbehør til det! Du behøver kun et armbånd eller interessante sokker med pomponer for at ændre dit outfit fuldstændigt. Test, leg med mode og se, hvilket tilbehør der passer bedst til dit barns karakter.

 

Hvorfor er det værd at satse på stylingtilbehør?

Djævelen er i detaljerne. Denne regel gælder også for at komponere outfits til særlige lejligheder. Ja, det er meget vigtigt at vælge den rigtige ceremonielle kjole til en pige. Det er dog tilbehøret, der afgør stylingens karakter, og om barnet vil føle sig godt i det.

Vil du klæde din datter på i en boho-stil? Vælg delikat tilbehør i pastelfarver.

Hvis dit barn elsker at klæde sig ud i en rockstil, er det værd at vælge mere intense mønstre.

Bare husk, at det, der er for meget, er usundt. Vi anbefaler at vælge maks. 2 tilbehør til én styling. Takket være dette undgår du juletræseffekten.

 

Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger det rigtige stylingtilbehør til en pige?

Hvad skal du overveje, når du vælger tilbehør til et specifikt outfit?

 • En slags speciel lejlighed. Glitterelementer vil være velkomne til brylluppet. Dette er dog ikke nødvendigvis et godt valg til nadver og andre mere højtidelige lejligheder. Tilpas derfor tilbehøret til arten af det arrangement, du skal deltage i.
 • Farve. Tilbehør skal matche resten af outfittet. Match deres farve og mønster til den valgte piges kjole.
 • Tøj stil. Hvis din datter drømmer om en vintagekjole, så vælg tilbehør relateret til dette tema. På denne måde opnår du harmoni i stylingen.
 • Materialer. Jo mere naturligt jo bedre for barnets komfort.
 • Produktionskvalitet. Vær opmærksom på, at hårbåndene er sikkert færdige, eller at sømmene i pigernes strømpebukser ikke stikker ind i huden. Husk, at din datter først og fremmest skal føle sig godt tilpas!
 • Dit barns dom. Hver pige har sin egen smag og præferencer. Vis din datter et par tilbehør, og beslut sammen, hvilket hun vil bære sammen med den kjole, du vælger.

 

Typer af kjoletilbehør til piger

Hvad er dit valg af tilbehør til pigestyling? For en smuk kjole til din datter kan du f.eks. vælge:

 • hårbånd;
 • hårspænder;
 • turbaner til piger;
 • smarte strømpebukser og sokker til piger;
 • smykker til piger.

 

De vil tilføje karakter til stylingen, og din datter vil føle sig som en rigtig prinsesse! Tjek hvilke accessories vi anbefaler fra Zoya Fashion-kollektionen.

 

Hårbånd

Uanset længden på dit barns hår, falder det ofte over øjnene under leg og andre aktiviteter. For at få kontrol over dine uregerlige hårstrå skal du vælge et stilfuldt hårbånd til børn.

I vores tilbud finder du mange modeller, der kan tilpasses efter omstændighederne og smagen af en lille dame. Vi har glatte hårbånd og med ekstra applikationer som sløjfer, perler og krystaller. Hårbåndet kan endda være i form af en krone eller et diadem. Vores tilbehør kan bruges af både babyer (de såkaldte trykfrie bånd og elastikker) og ældre piger (klassiske hårbånd).

 

Hårspænder

Dette er et forslag til børn, der ikke kan lide hårbånd, men også har brug for en måde at mestre deres frisure på. Børns hårnåle er en meget yndefuld tilføjelse til stylingen - de er diskrete, delikate og understreger skønheden på en fantastisk måde.

Godt fastspændte hårnåle vil holde din frisure ens under hele arrangementet. Om nødvendigt kan de også hurtigt forbedres. De glider ikke af hovedet, som hårbånd gør. De fås i mange udgaver, der passer til din datters smag. Du finder både klassiske, sarte modeller samt fancy hårnåle i form af dine yndlings eventyrfigurer.

 

Turbaner til piger

Ud over den åbenlyse dekorative funktion har turbaner til piger endnu en fordel - de dækker dit barns hoved. Om sommeren vil de tjene som beskyttelse mod sol og vind, mens de om vinteren holder dine ører varme.

Pige-turbaner fås i mange farver og designs. Du finder helt sikkert en model, der passer perfekt til din datters tøj. Turbaner har været et hit inden for børnemode i lang tid. Det er værd at have mindst én hovedbeklædning af denne type i din garderobe.

 

Strømper, knæhøje sokker og strømpebukser til piger

Før i tiden blev tights, sokker og knæstrømper til piger primært brugt til at varme benene på koldere dage. I dag er de et af de mest interessante elementer i børnetøj. Match dit barns tøj med for eksempel mønstrede sokker. Effekten vil overraske dig!

Hos Zoya Fashion finder du både klassiske pigetights og sokker, samt usædvanlige modeller med tilbehør. Du kan vælge fx strømpebukser med sløjfe, sokker med vinger eller knæhøje spanske sokker.

 

Smykker

Små og store piger - hver af os elsker smykker. Og ikke så mærkeligt! Små nipsting fremhæver tøjet smukt og gør opmærksom på strategiske punkter i udseendet. Lad din lille datter skinne! Vælg de rigtige smykker til pigen, der matcher hendes yndlingskjole.

Vores forslag til at starte med er et delikat armbånd. Det vil være behageligt og vil ikke glide af, selv mens du spiller. Det vil understrege stiliseringen og glæde din lille fashionista. Armbånd er lavet på basis af en elastik, så de nemt kan tages af og på. Gummibåndet mindsker også risikoen for at gå i stykker ved et uheld.

Hos Zoya Fashion finder du ikke kun en børnekjole til en særlig lejlighed, men vælger også det rigtige tilbehør til den. Takket være dem vil din datter se smuk ud under vigtige familiemøder – og ikke kun! Lad fantasien få frit løb og se, hvilket tilbehør dit barn vil have det bedst i.

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium