Pige Nederdel Fortryllende PettiSkirt i Mix Rosa

fortryllende PettiSkirt, pige nederdele, tyl nederdel, mix rosa, høj kvalitet, komfort, ceremonier, daglig leg, unikt udseende, små prinsesser
  • special tilbud
Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 262,50 kr

Normalpris: 350,00 kr

262.50
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Kære mødre, vi er glade for at præsentere den smukke PettiSkirt til jeres små prinsesser. Denne charmerende tyl nederdel i forskellige nuancer af rosa vil skabe en vidunderlig farvemix, der helt sikkert vil fortrylle jeres piger. Lavet med mange lag tyl, fremstår nederdelen ekstraordinær og tilføjer charme til hver bevægelse.

Vi ønsker, at jeres døtre skal føle sig komfortable og frie. Derfor er vores pige nederdel omhyggeligt sammensat af materialer af høj kvalitet. Den består af 100% polyamid, og den bomuldslining og elastiske bånd i taljen sikrer komfort under brug.

Denne PettiSkirt er et fremragende valg til forskellige lejligheder - fra ceremonier til daglig leg. Mens de leger og danser i denne nederdel, vil jeres små prinsesser føle sig som ægte ballerinaer.

Vi inviterer jer til at opdage magien ved vores pige nederdel - en kombination af charme, komfort, og kvalitet. Giv jeres døtre glæde og et unikt udseende. Nu tilgængelig i vores butik!

Størrelse Længde Talje
80 19 cm 44 cm
86/92 22 cm 46 cm
98/104 25 cm 48 cm
110 28 cm 50 cm
116/122 31 cm 52 cm
128/134 33 cm 55 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium