Gallakjole børn Monica pink

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 330,00 kr 330.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Vi præsenterer den unikke og elegante Monica festkjole til piger i en charmerende pink farve. Denne kreation vil få dit barn til at se fænomenal ud og samtidig understrege hendes originalitet.

Pigekjolen er kendetegnet ved de slående udsmykninger på toppen, som bidrager til dens ekstraordinære charme. Derudover giver det lagdelte design forneden kjolen et unikt look og lethed. Hver detalje er omhyggeligt udformet for at give kjolen et eksklusivt look.

Den høje kvalitet af materialerne og den omhyggelige finish sikrer, at barnet kan bære den frit. Pigekjolen lukkes med en lynlås bagpå, hvilket gør den nem at tage på og tilpasse silhuetten.

Derudover har pigekjolen et foer, der giver endnu mere komfort, når den bæres. Dit barn vil føle sig godt tilpas og afslappet hele tiden.

Denne kjole er det perfekte valg til dit barn til alle slags fester, såsom baller, fester, ferier, bryllupper og fødselsdage. Uanset anledningen vil Monica-kjolen i pink få dit barn til at se ekstremt elegant og karakteristisk ud.

Vælg den unikke Monica gallakjole til piger, som kombinerer unik charme, elegance og håndværk af høj kvalitet. Sørg for, at dit barn får uforglemmelige øjeblikke og et unikt look til hver eneste fest.

Alder Størrelse

Længde

(min. foer)

Længde

(max. foer)

Bryst str.
3-4 år 104 53 cm 72 cm 60 cm
4-5 år 110/116 59 cm 78 cm 64 cm
6-7 år 122/128 61 cm 85 cm 70 cm
7-8 år 134 68 cm 95 cm 72 cm
9-10 år 140/146 70 cm 100 cm 76 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium