Charmerende Sløjfe Sæt

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 70,00 kr 70.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Vi præsenterer et charmerende sæt til de allermindste, bestående af elegante, skridsikre sokker med yndige sløjfer samt et blødt, trykfrit hårbånd. Det er et perfekt valg for forældre, der ønsker at tilføje et unikt præg til deres barns styling, uden at gå på kompromis med komfort og sikkerhed.

Sokkerne er fremstillet med tanke på spædbørns delikate hud. De består af 80% blød, åndbar bomuld, som sikrer komfort og tillader huden at ånde, og 20% polyester, hvilket garanterer deres holdbarhed og elasticitet. En skridsikker belægning på bunden af sokkerne sikrer stabilitet og sikkerhed under de første skridt, samt under leg på glatte overflader.

Hårbåndet, lavet af samme højkvalitets bomuld, er yderst blødt og takket være den elastiske gummisnøre, trykker det ikke barnets hoved. I en subtil rosa farve, matcher det perfekt med sokkerne, hvilket skaber et harmonisk sæt.

Sættet er præsenteret i en charmerende rosa farve, der vil tilføje sødme og feminin charme til enhver styling. Sløjferne, som er et nøgleelement i både sokkerne og hårbåndet, giver dette sæt en unik, elegant karakter.

Det er den ideelle løsning for forældre, der søger et praktisk, men samtidig stilfuldt sæt til deres lille. Sættet vil se smukt ud på billeder, under familiens ceremonier, eller simpelthen som et sødt element af daglig påklædning. Desuden kan det være en gennemtænkt og meget æstetisk gave til forskellige lejligheder.

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium