Hvad skal en pige have på til et bryllup på koldere dage? 0
Hvad skal en pige have på til et bryllup på koldere dage?

Bryllupper planlægges ofte i god tid. Nogle gange tager det to år! Derfor er det svært at forudsige, hvordan vejret bliver netop denne dag. Bryllupsceremonier arrangeres normalt i foråret, sommeren og det tidlige efterår. Selv da spiller vejret dog gerne et puds. Bryllupsdagen kan være kølig, regnfuld og blæsende.

Har du allerede planlagt din datters styling til denne særlige dag, men prognosen er ikke særlig optimistisk? Udsæt ikke din baby for forkølelse! Du kan nemt forberede dig på sådanne omstændigheder og købe det nødvendige tilbehør på forhånd. Din lille pige vil være klar til en så vigtig dag.

 

Dårligt vejr betyder ikke dårligt tøj!

Vælg det rigtige tilbehør til børnenes kjole. Takket være dem bliver hun varm! De vil ikke forstyrre sammensætningen af outfittet. Tværtimod – de vil kun understrege det!

Hvad er værd at have med dig under en grim aura? I Zoya Fashion kan du matche tilbehør til den udvalgte gallakjole til en pige. I vores tilbud finder du tilbehør som:

  • børns bolero;
  • tights, sokker og knæstrømper til piger;
  • turbaner til piger;
  • børns tørklæder.

 

Du kan også overveje en ekstra langærmet kjole, som pigen vil bære i stedet for den planlagte styling.

Hvilke tilføjelser vil være de bedste? Lad os se nærmere på de tilgængelige muligheder.

 

Bolero til børn

Dette er et fremragende patent på ugunstigt vejr! Yderbeklædningen i form af en børnebolero vil varme barnet og beskytte det mod vinden. Den vil passe til næsten enhver styling - boleroen passer godt til både gallakjoler til piger, såvel som nederdele og bukser. Din datter vil være i stand til at bære dem ikke kun til vigtige festligheder.

 

Knæhøje strømper, sokker og strømpebukser til børn

Disse er uerstattelige stylingtilbehør til børn! De kan understrege farven på en børnekjole til et bryllup, især hvis du vælger mere fancy mønstre. I vores butiks sortiment finder du både klassiske modeller og smukke pigestrømper, knæstrømper til børn eller strømpebukser til børn med applikationer. Du kan for eksempel vælge dikkedarer i spansk stil, blonder eller "engle"-mønstre med vinger og pomponer.

 

Børns turbaner

Sidste sæsons hit blandt børnehovedbeklædning! En piges turban er et elegant tilbehør. Det vil beskytte barnets hoved mod kulde og vind, og vil også perfekt understrege tøjet. Turbaner fås i mange farver og designs. I det tilgængelige sortiment vil du helt sikkert finde en, der passer perfekt til farven og stilen på den valgte kjole.

 

Børne Tørklæder

Når vejret virkelig tager sin vejafgift, er det værd at dække ikke kun babyens hoved, men også halsen. Til dette formål er elegante pigetørklæder perfekte. Takket være foringen indefra vil de dække barnets sarte hals. Blødt, tykt stof giver komfort og varme selv på de koldeste dage. Sådan et børnetørklæde vil give din datter perfekt beskyttelse mod forkølelse!

 

Kjole med lange ærmer

Overvej at købe en ekstra langærmet børnekjole. Din datter vil kunne tage den på, hvis det ugunstige vejr vil overraske dig under brylluppet. Du kan også bruge den til andre lejligheder, fx som julekjole. Gallakjoler til piger fra Zoya Fashion-kollektionen omfatter forskellige modeller som Angel, Sophie, Roxy og Ruby. Tjek de tilgængelige mønstre i fanen Børnekjoler.

 

Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger tilbehør til pigernes styling til koldere dage?

Du har alt det nødvendige tilbehør fra Zoya Fashion udvalgt, og ingen ændringer i vejret vil overraske dig. Hvad er ellers værd at overveje? Der er flere kriterier for valg af tilbehør til et barn på koldere dage.

  • Materiale. Tjek hvilket stof stylingtilbehøret er lavet af. De skal holde dig varm. De kan heller ikke irritere din babys sarte hud.
  • Antal modetilbehør. Det siges, at rigdom ikke skader dit hoved. Men hvis du pakker din baby for stramt ind for at beskytte den mod vind og kulde, kan du opnå den modsatte effekt af den tilsigtede effekt. Under bryllupsspil kan barnet blive overophedet. Herfra er det kun et skridt væk fra at blive forkølet. Vælg de mest praktiske stykker tøj! Overdriv ikke antallet af lag.
  • Baby comfort. Jo flere lag, jo mindre komfortabel vil din baby være i dem. Vælg tilbehør, der får din datter til at føle sig godt tilpas under brylluppet.
  • Din komfort. Du ønsker bestemt ikke at bære ekstra kilo den dag i form af unødvendige beklædningsgenstande af dit barn. Så vælg kun de elementer af outfittet, som du nemt kan pakke, for eksempel i din pung.
  • Dit barns mening. Hvis din datter ikke kan lide tørklæder, så lad være med at tvinge hende til at bære dem. Kom hellere med en alternativ løsning, der vil holde begge sider glade. Vælg sammen yderligere outfitelementer, der vil holde dig varm og godt tilpas på en køligere dag.

 

Elegant styling til al slags vejr

Din datter behøver ikke opgive sin drømmekjole, bare fordi vejret er blevet dårligt. Vælg de rigtige garderobeartikler til kjolen. De vil give barnet varme og beskyttelse mod vind og understreger samtidig stylingens karakter. Få som sidste udvej en sikkerhed i form af en ekstra langærmet børnekjole. Du kan sætte det på et barn i tilfælde af virkelig ugunstige vejrforhold. Du har mange muligheder!

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium