Hvordan klæder man et barn på til særlige lejligheder? 0
kjoler til børn, dåbskjoler, brudepigekjole børn, gallakjoler til børn, festkjoler børn, kjoler til piger, baby kjole, kjoler børn, prinsesse kjoler børn, børne kjoler, prinsessekjoler til børn,

For et barn, ligesom en voksen, er én gallakjole ikke nok. I løbet af året vil den deltage i forskellige fester - de mere og mindre højtidelige, i skolen, med familie eller venner. Det er godt for en børnekjole at afspejle denne karakter og give barnet en følelse af selvtillid og frihed.

Vi vil understrege dem ved at vælge det passende snit, type materiale, dekorationer og farver. Nedenfor er nogle tips, der hjælper dig med at vælge den rigtige børnekjole til lejligheden.

Kjoler til piger til ferien

De tilbragte i et familiemiljø eller derhjemme giver os mulighed for at få et lidt mere afslappet snit og design, men fremkalder en varm, hjertelig atmosfære. Det er værd at vælge en kjole i farver forbundet med helligdage - rød, marineblå, grøn eller guld. Kjoler med lange ærmer, velour og endda strikkede vil også fungere bedre. Et godt valg kan for eksempel være en rød strikket Nel kjole, en Ana rødvinskjole eller en Ines kjole.

Børne Kjoler til bryllup og baller

I dette tilfælde kan vi tillade os lidt mere galskab. I stedet for flydende materialer kan vi vælge en let, tylfinish - effektiv, men giver en masse bevægelsesfrihed, når man danser og leger. Vi kan også vælge lidt mere udtryksfulde snit og farver. En børnekjole til et bryllup ser godt ud både i den traditionelle farve pulverrosa (såsom Chantal-kjolen med en asymmetrisk søm) og i en fed fuchsia-farve.

Børne kjoler til fødselsdage

Man bør heller ikke glemme mobiliteten og spontaniteten af børns spil. En kjole til piger skal modstå alle disse strabadser og desuden være absolut behagelig. Derfor er det værd at overveje lidt løsere ærmeløse modeller og et bomuldsfor, der er behageligt for kroppen.

Ismena tylkjolen eller den meget pigede Naomi-kjole vil give os enestående komfort. Disse to charmerende forslag til børnekjoler understreger perfekt børns naturlighed og uhøjtidelighed.

Kjoler til piger til skolefester

Til skoleappeller og gallaer, lad os vælge pigekjoler med enkle snit og pastelfarver. På den ene side for at understrege vigtigheden af sted og tid, og på den anden side – vi vil ikke overdøve barnet med en traditionel, slidt akademisk granat. I sådanne situationer fungerer trapezformede snit eller kjoler, der er skåret i taljen og med en udvidet kant, godt.

Send kommentarer (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium