RegnbuePigen Tasken

pige taske, regnbue taske, børne tilbehør, mode til børn, praktisk pige taske, stilfuld børnetaske, slidstærkt materiale, tilbehør til piger, pink taske, regnbue sløjfe
  • nyt produkt
Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 115,00 kr 115.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Denne charmerende taske i en saftig pink nuance er et sandt must-have for enhver lille dame. Designet med unge fashionistaer i tankerne, er den perfekt som et tilbehør til særlige lejligheder såvel som til daglige udflugter.

Taskens design er inspireret af regnbuens farver, hvilket kan ses i den smukke, dekorative sløjfe på forsiden. Sløjfen, i nuancer af pastelrosa, himmelblå, gul og grøn, tilføjer karakter og gør, at tasken fanger øjet. Det er et træk, der uden tvivl vil glæde enhver lille fashionista.

Tasken har praktiske dimensioner: en bredde på ca. 12 cm, en højde på ca. 9 cm og en dybde på ca. 4,5 cm. Et håndtag med en højde på 11,5 cm samt en lang, justerbar rem på omkring 100 cm gør det muligt at bære tasken på den foretrukne måde - i hånden eller over skulderen. Den behagelige, lange rem er særligt nyttig under aktive lege, hvor tasken skal forblive sikkert på barnets skulder.

En velcrolukning gør det let for småbørn at bruge tasken selv, samtidig med at den beskytter indholdet fra at falde ud. En indvendig opdeling sikrer orden og gør det muligt at adskille små genstande fra resten af indholdet.

Materialet, som tasken er lavet af, er let at rengøre og modstandsdygtigt over for slid, hvilket er vigtigt ved hyppig brug af børn. Desuden giver det fine skær i materialet elegance og gør, at tasken ser visuelt mere tiltalende ud.

"Rainbow" tasken er ikke kun smuk, men også en funktionel tilføjelse, der vil tjene i lang tid, og dens universelle design vil matche forskellige outfits - fra kjoler til pigedragter. Uden tvivl vil den bringe meget glæde til dens lille ejer og tilføje charme til ethvert, selv det mest almindelige øjeblik.

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium