Pige Taske Perle Charme

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 130,00 kr 130.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Den elegante "Perle Charme" taske er indbegrebet af klassisk elegance kombineret med delikatesse, specielt designet til unge damer. Den snehvide, quiltede tekstur af tasken parret med subtilt skinnende perler på håndtaget skaber et unikt tilbehør, der vil komplementere både formelle outfits og daglige, pigede outfits.

Designet med de yngste brugere i tankerne, har tasken et sikkert og simpelt velcrolukning, der gør det let at åbne og lukke selv med små hænder. Indvendigt, foret med sort, holdbart for, tilbyder tasken nok plads til de små skatte af enhver lille prinsesse.

En gylden kæde på 117 cm tilføjer elegance og giver mulighed for at bære tasken på enhver ønsket måde, sikrende komfort og frihed under brug. Taskens dimensioner er 12 cm i bredden, 9,5 cm i højden og 4 cm i dybden, perfekt til essentielle genstande som en lille pung, servietter eller en favorit lille legetøj.

"Perle Charme" tasken er en fusion af funktionalitet, sikkerhed og elegant stil, der vil gøre enhver pige føle sig som en ægte dame.

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium