Pige Taske Guldstjernen

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 115,00 kr 115.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Den elegante "Guldstjernen" taske til piger er indbegrebet af en festlig stil, der vil begejstre enhver lille modeentusiast. Fremstillet af et materiale i guld farve, der subtilt funkler i lyset, skabt for at tilføje glans til enhver påklædning. Fronten af tasken prydes af en stor, imponerende sløjfe, som sammen med glitterfinishen gør, at tilbehøret tiltrækker opmærksomhed og tilføjer karakter.

En behagelig lang rem på 105 cm gør det muligt at bære tasken på mange måder - som en charmerende skuldertaske eller tværs over kroppen, hvilket giver fri bevægelse under alle slags festligheder. Taskens mål er 12 cm i bredden og 9 cm i højden, hvilket gør den rummelig nok til at indeholde de nødvendige småting.

Velcrolukningen er praktisk og sikker, hvilket gør det let for unge brugere at åbne og lukke tasken, samtidig med at det sikrer indholdet. Indeni findes et hovedrum foret med blødt stof, der beskytter de samlede skatte.

"Guldstjernen" tasken er et unikt tilbehør, der vil gøre enhver lille dame føle sig speciel under familiens festligheder, fester eller helligdage. Det er ikke kun en smuk, men også en praktisk gave, der uden tvivl vil bringe et smil frem på ansigtet af enhver pige.

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium