Kjole til børn Kate lilla

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 199,00 kr 199.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Vi præsenterer Kate-modellens navnekjole til piger i lavendel. Denne smukke kjole er designet til særlige lejligheder og tilføjer et ekstra touch med sine iøjnefaldende pynteærmer.

Kate-pigekjolen giver en høj grad af frihed, så pigerne kan føle sig godt tilpas hele dagen. Kjolen har lynlås bagpå, så den er nem at tage af og på. Med denne model vil enhver pige se speciel ud til alle familiefester, baller, fester, ferier og endda bryllupper eller fødselsdage.

Kate-pigekjolen i lavendel er ikke bare smuk, men også elegant. Dens omhyggeligt udformede udsmykninger på ærmerne tilføjer subtilitet og et særligt touch. Denne model vil få enhver lille pige til at føle sig speciel og smuk på sin særlige dag.

Kate-pigekjolen er det perfekte valg til dem, der leder efter noget særligt til deres lille prinsesse. Dens lavendelfarve giver den et blødt og diskret udtryk, samtidig med at den får den lille pige til at skille sig ud fra mængden. Uanset anledningen vil Kates lavendelfarvede kjole helt sikkert tiltrække opmærksomhed og få din lille pige til at føle sig speciel.

Vi inviterer dig til at købe Kate-kjolen til piger i lavendel og gøre hvert øjeblik fuld af magi og charme for din lille prinsesse.

Alder Størrelse Længde Bryst str.
7-8 år 128/134 69 cm 72 cm
8-9 år 140 72 cm 75 cm
10-11 år 146/152 75 cm 78 cm
11-12 år 158 81 cm 84 cm

 

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium