Kjole til børn Francesca

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 199,00 kr 199.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Vi præsenterer den unikke og elegante Francesca-pigekjole, som i blå med et blomstermønster vil få dit barn til at se fænomenal ud og samtidig understrege dets originalitet.

Francesca-pigekjolen udstråler ekstraordinær charme takket være det slående blomstermønster, som bidrager til dens unikke charme. Hver detalje er omhyggeligt designet til at skabe en slående kreation, der vil glæde både små piger og deres forældre.

Vores pigekjole giver også en høj grad af frihed, så dit barn vil føle sig godt tilpas hele tiden. Kjolen lukkes bagpå med knapper, så den er nem at tage af og på.

Dette er det perfekte valg til dit barn til alle slags fester såsom baller, fester, ferier, bryllupper og fødselsdage eller andre vigtige lejligheder. Med denne kjole vil din lille prinsesse skille sig ud fra mængden og udstråle elegance og selvtillid.

Uncommon Francesca-kjolen til piger kombinerer unikt design, materialer af høj kvalitet og sans for detaljer, så dit barn føler sig speciel og smuk. Vælg denne kjole for at skabe uforglemmelige, magiske øjeblikke og imponere alle med din originale stil.

Alder Størrelse Længde Bryst str.
7-8 år 134 77 cm 73 cm
9-10 år 140/146 78 cm 76 cm
11-12 år 152 82 cm 79 cm
12-14 år 158/164 89 cm 85 cm

 

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium