Hvid Satin Hårbånd med Sløjfe til Piger

hvid satin hårbånd, hårbånd med sløjfe, elegant pige tilbehør, luksus hår tilbehør, pige festtilbehør, praktisk pige tilbehør, børnebryllup tilbehør, børne dåb tilbehør
  • nyt produkt
Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 55,00 kr 55.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Elegant og delikat, dette hvide satin hårbånd er et unikt tilbehør, der vil tilføje klasse til enhver festlig påklædning af den lille dame. Fremstillet af højeste kvalitet satin, dette hårbånd imponerer med sin delikatesse og præcision i udførelsen.

Et karakteristisk træk er den smukt bundne sløjfe, som er centrum for opmærksomhed og tilføjer et strejf af luksus og piget charme. Sløjfen er placeret på en måde, så den elegant dekorerer frisuren uden at forstyrre leg eller andre aktiviteter.

Hårbåndets konstruktion sikrer behagelig brug hele dagen. Det elastiske bånd tilpasser sig hovedet uden at forårsage ubehag, samtidig med at det er stærkt nok til at holde hårbåndet på rette sted.

Dette hårbånd er ikke kun en smuk tilføjelse, men også et praktisk garderobeelement, der er let at holde rent og som vil holde til mange lejligheder. Ideel til bryllupper, dåb, fødselsdage eller andre begivenheder, der kræver en særlig ramme.

Dette tilbehør vil uden tvivl begejstre enhver lille prinsesse, gøre hende til stjernen ved enhver begivenhed, samtidig med at det giver den komfort i brugen, der er så vigtig i børnetilbehør.

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium