Gallakjole børn Margaret blå

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 330,00 kr 330.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Børns drømmekjole - Margaret

Leder du efter en børnekjolemodel, der vil indeholde mange interessante detaljer? Margaret er det perfekte valg. Den har alt, hvad du leder efter til din lille pige. Denne kjole vil være perfekt til mange familiebegivenheder og fester. Den er kendetegnet ved et praktisk snit og den rigtige længde. Du kan vælge mellem mange farveversioner. Du kan tjekke Margaret i en marineblå nuance her.

 

Børne kjole - en kombination af blonder, tyl og satin

Hvad gør Margaret børnekjolen så speciel? Først og fremmest en kombination af materialer: blonder, tyl og satin! Takket være dem får det hele et piget og luftigt look og en delikat glød. Kjolen giver dig mulighed for diskret, men tydeligt at understrege dit barns udseende under en vigtig begivenhed.

 

Dette valg af stoffer er ikke tilfældigt! De er kendetegnet ved høj blødhed. Takket være dette er de venlige over for et barns sarte hud. Syningen blev også udført med højeste præcision.

 

Manglen på ærmer i denne model sikrer nem påføring og komfort. Dette giver mulighed for sjov og stor bevægelsesfrihed, når den bæres.

 

Opmærksomhed på alle detaljer

Margaret børnekjolen er ikke kun smuk i udseende, men også af højeste kvalitet. Takket være dette får du en vidunderlig og holdbar børnekjole. Det vil perfekt understrege sit udseende under mange vigtige festligheder.

 

Toppen af børnekjolen inkluderer skinnende blonder og et lag satin. Sammen giver de kjolen en delikat glød. Gennemsigtig tyl på skuldrene skaber et indtryk af lethed.

 

Bunden er flere lag tyl. Takket være ham sidder denne børnekjole altid ordentligt og ser godt ud på farten. Dette materiale giver også den rigtige volumen og understreger din babys skønhed. En subtil betoning af figuren er leveret af en satinsløjfe i taljen.

 

For at styrke strukturen af børnekjolen er det hele foret med et pudebetræk. Kjolen vil helt sikkert overleve mange vigtige familiebegivenheder og fester.

 

Til hvilken lejlighed kan du bære en Margaret børnekjole?

Margaret i marineblå vil være perfekt til enhver lejlighed. Det vil være et godt valg til bryllupper, dåb og andre vigtige begivenheder - baller eller fødselsdage. Det er en meget praktisk model. Dit barn vil føle sig særligt og selvsikker i det.

Giv dit barn komfort og et smukt udseende. Vælg Margarets børnekjole nu!

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
3-5 år 110/116 30cm*2 90 cm
5-6 år 122/128 31cm*2 100 cm
6-7 år 134 33cm*2 110 cm
7-8 år 140/146 35cm*2 126 cm
8-9 år 152/158 40cm*2 130 cm
10-11 år 164 42cm*2 135 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Børne bolero Magnolia
Børne bolero Magnolia
Pris: 140,00 kr
Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd krystaller hvid S
Hårbånd krystaller hvid S
Pris: 40,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium