Gallakjole børn Floria pink

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 275,00 kr 275.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

En delikat rosenknop blandt børnekjoler - Floria pink

Kan din datters skønhed sammenlignes med en sart rosenblomst? Fremhæv dens skønhed med en elegant Floria-galakjole til børn i pastelrosa. Dette forslag er kendetegnet ved ekstraordinær lethed, pigeagtig charme og en delikat glød. Det vil charme enhver, der ser på dit barn. Mød kjolen, som mange mødre og deres døtre har elsket!

 

Subtil elegance i en unik kjole til børn

Floria blev skabt specielt til små damer, der har brug for en ikke særlig stilfuld, men effektiv og gallakjole til børn til en særlig lejlighed. Kjolens pastellyserøde i kombination med brokaden giver kjolen et pigeagtigt og udtryksfuldt look. Takket være dette kan du bruge det i mange interessante stilarter.

 

Toppen af børnekjolen er lavet af 3D stof blomster. De adskiller denne model fra andre forslag og giver den en smule romantik. Bunden er lavet af dobbelt brokade tyl. Kjolen er let og glimter blidt i lyset. Et sådant mønster tilføjer volumen, understreger smukt figuren og arrangerer perfekt i bevægelse.

 

Det hele understreges af et satinbælte med mulighed for justering og en unik sløjfe foran på børnekjolen. Floria er desuden blevet forstærket med to lag for. Dette garanterer en høj bærekomfort.

 

Bekvemmelighed frem for alt

Der er ikke noget mere irriterende end ubehageligt og kradsende tøj. Floria blev skabt for at gøre dit barn så behageligt som muligt. Børnekjole består af behagelige at røre ved og bløde stoffer. Takket være dette behøver du ikke bekymre dig om ubehagelige afskrabninger og irritation af babyens hud. Sømmene er lavet for ikke at forstyrre, når man danser og leger. Derudover er Floria ikke kun behagelig at have på, men også nem at tage på takket være lynlåsen på ryggen og de manglende ærmer.

 

Til hvilke lejligheder skal jeg vælge Floria børnekjolen?

Floria-modellen er en unik kjole til børn. Du vil bruge det under mange vigtige festligheder. Et enkelt snit med unikke dekorationer og pastelrosa med tilføjelse af glitter betyder, at du kan bruge denne kjole til spændende styliseringer. Perfekt til bryllupper, dåb, nadver, fester, bal eller fødselsdage. På hver af dem vil din datter se så subtil og delikat ud som en rosenblomst.

 

Fremhæv din datters unikke skønhed. Vælg Floria børnekjolen til hende

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
9-18 måneder 80/86 58 cm 54 cm
18-36 måneder 92/98 60 cm 57 cm
3-4 år 104 62 cm 60 cm
4-5 år 110/116 64 cm 63 cm
5-6 år 122/128 66 cm 66 cm
6-7 år 134 68 cm 69 cm
7-9 år 140/146 73 cm 76 cm
9-11 år 152/158 78 cm 82 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Børne bolero Magnolia
Børne bolero Magnolia
Pris: 140,00 kr
Hårbånd bredt sløjfe lyserød
Hårbånd bredt sløjfe lyserød
Pris: 45,00 kr
Hårbånd hvid med perler
Hårbånd hvid med perler
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (1)

22 februar 2022

Super smuk, men er alt for lille

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium