Gallakjole børn Floria hvid

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 275,00 kr 275.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Som en åkande - en kjole til børn Floria hvid

Leder du efter en enkel, men med et originalt mønster, hovedkjole til børn? Mød den hvide Floria, som helt sikkert vil forelske sig i mangen en moderigtig bærer. Hvad adskiller denne kjole fra andre tilgængelige i kollektionen? Først og fremmest er det en kombination af forskellige teksturer med en delikat glød af glitter, takket være hvilken din datter kan føle sig som en eventyr fra et eventyr.

 

En kjole af subtile små damer

Floria er et forslag til børn, der har brug for en gallakjole til børn til en særlig lejlighed. Den vigtigste egenskab ved denne kjole er dens subtilitet - på trods af dens enkle snit, er den kendetegnet ved en række forskellige teksturer, takket være hvilken den ser fantastisk og diskret ud under vigtige livsbegivenheder. Hvid i kombination med brokade tilføjer uskyld og udtryksfuldhed til kjolen. Du kan sætte det på et barn, fx under nadveren.

 

Toppen af børnekjolen består af indviklede 3D stof blomster, der tilføjer en unik karakter til kjolen. Bunden er lavet af et dobbelt lag brokade tyl. Denne model er let i modtagelse, og den glitrer subtilt i lyset. Floria vil perfekt understrege formen af et barns figur, og det vil se smukt ud, for eksempel, mens hun danser.

 

Et justerbart satinbælte og en vidunderlig sløjfe komplementerer og kombinerer smukt denne kjole til børn. For at styrke hele strukturen er Floria desuden blevet trimmet med et dobbeltfor, takket være hvilket det giver barnet mulighed for at føle sig i kjolen ikke kun undtagelsesvis, men frem for alt komfortabel.

 

Ikke kun en smuk, men også en behagelig kjole til børn

Vil du give din datter behageligt tøj? Det er klart. Derfor skal du være opmærksom på Floria-modellen! Ekstremt bløde og delikate stoffer blev brugt til at skabe en børnekjole, og sømmene blev lavet med høj nøjagtighed. Takket være dette irriterer kjolen ikke barnets følsomme hud og forstyrrer ikke dans og spil. Nem at tage af og på sikrer ingen ærmer og lynlås bagpå.

 

Til hvilke lejligheder skal jeg vælge Floria børnekjolen?

Floria-modellen er en unik børnekjole, der vil fungere ved mange specielle lejligheder. Den hvide farve på kjolen giver dig mulighed for at bruge den under sådanne begivenheder som nadver, dåb, bryllup, fester, baller eller fødselsdage. Det vil også være en fremragende base for andre interessante stilarter.

Få din datter til at føle sig usædvanlig smuk. Vælg Floria børnekjole i hvid.

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
9-18 måneder 80/86 58 cm 54 cm
18-36 måneder 92/98 60 cm 57 cm
3-4 år 104 62 cm 60 cm
4-5 år 110/116 64 cm 63 cm
5-6 år 122/128 66 cm 66 cm
6-7 år 134 68 cm 69 cm
7-9 år 140/146 73 cm 76 cm
9-11 år 152/158 78 cm 82 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Børne bolero Magnolia
Børne bolero Magnolia
Pris: 140,00 kr
Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium