Gallakjole til børn Amy hvid

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 330,00 kr 330.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Kjole til piger, der kan lide rig dekoration - Amy hvid

Amy er en børnekjole, der vil glæde mange små fashionistaer, der ønsker at skille sig ud under en vigtig begivenhed. Det, der gør kjolen så speciel, er brugen af mange materialer og teksturer, der giver hele stylingen en ekstraordinær karakter. Kjolen skylder denne effekt til blonder, tyl, dekorative blomster og pailletter. En kjole til børn vil være perfekt til mange lejligheder.

 

Mængden af teksturer og materialernes blødhed

Det, der adskiller denne model af børns gallakjole, er kombinationen af mange typer stoffer og tilbehør. Hvad kan vi finde i det? Subtile blonder, delikat tyl, indviklede broderier og funklende pailletter - de gør festkjolen til børn iøjnefaldende og tiltrækker opmærksomhed. Det er derfor, det er så ofte valgt kjole til forskellige familiebegivenheder.

 

Derudover er stofferne med den højeste blødhed blevet brugt i Amy børnekjolen for at beskytte babyens sarte hud mod irritation. Desuden er de tilstrækkeligt luftige. Din datter kan lege og danse frit i den uden at bekymre sig om overophedning og svedeture.

 

Når det kommer til sømme og stofforbindelser, er børnekjoler i denne model lavet til at være praktisk talt umærkelige, når de bæres.

 

En kjole til børn, der vil glæde alle

Den hvide farve på børnekjolen gør, at den kan bruges ved mange specielle lejligheder. Det vil understrege subtiliteten af stylingen og tilføje en romantisk karakter, diskret understreger fordelene ved din datters skønhed.

 

Hvordan blev denne gallakjole til børn designet? Toppen er lavet af subtile blonder, mens bunden består af et dobbelt lag tyl og foer. Derudover har kjolen smukke aftagelige blomster med blonder, der perfekt fremhæver taljen. Til yderligere dekoration kan du også bruge en aftagelig, fænomenal sløjfe. Indviklet broderi med pailletter syet lige ved siden af jorden tilføjer en fabelagtig karakter til helheden.

 

En lynlås er syet bagpå, så børnekjolen er nem at tage af og på.

 

Til hvilke lejligheder skal jeg vælge Amys børnekjole?

Hvis du undrer dig over, hvilke begivenheder du kan vælge Amys hvide børnekjole til, vil den fungere ved mange forskellige lejligheder. Du kan vælge den til bryllup, nadver, dåb, bal, fest eller fødselsdag.

 

Skønhed eller rig - dette er Amys kjole til børn. Gør din datter til begivenhedens smukkeste gæst. Læg denne model i indkøbskurven nu!

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
18-36 måneder 92/98 54 cm 55 cm
3-4 år 104 58 cm 60 cm
4-5 år 110/116 62 cm 65 cm
5-6 år 122/128 66 cm 70 cm
6-7 år 134 68 cm 75 cm
7-9 år 140/146 72 cm 80 cm
9-11 år 152/158 76 cm 85 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Børne bolero Magnolia
Børne bolero Magnolia
Pris: 140,00 kr
Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (2)

13 juli 2021

.

24 februar 2022

Dejlig kjole at ha’ på lækkert stof

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium