Gallakjole børn Alice

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 330,00 kr 330.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Gør din datter til Alice i Eventyrland - Alice børnekjole

Her er en klassisk, enkel snit og samtidig meget original børnekjole til særlige lejligheder! Alice er en model, der vil tiltrække opmærksomhed fra mange gæster under vigtige begivenheder. Hvad gør kjolen så speciel? Det, der adskiller det fra andre, er vidunderlige applikationer i form af blomsterblade. Hvis du vil have din datter til at ligne Alice i Eventyrland i hende, så sørg for at give hende denne kjole til pigen.

 

Blødhed og sikkerhed for huden

For at skabe Alice børns gallakjole blev der udvalgt exceptionelt bløde og børnevenlige materialer. Takket være dette kan du være sikker på, at kjolen er sikker, og at bære den ikke vil forårsage gnidninger eller ubehagelig irritation. Stofferne er desuden luftige, så barnet ikke sveder i kjolen selv under skøre lege, hvilket mindsker risikoen for eventuel forkølelse.

 

Hvad angår sømmene og syning af gallakjolen til piger, blev de lavet med den største omhu, så de ikke ridser og forstyrrer brugen.

 

Klassisk mønster i en magisk udgave

Hvorfor er Alice-børnenes tylkjole den mest populære børnemodel til vigtige familiebegivenheder? Fordi det er en kombination af et simpelt mønster, der er blevet diskret dekoreret med applikationer med blomsterblade! Det hele ser let, luftigt og meget romantisk ud!

 

Toppen af børnekjolen er en almindelig, lys pink tanktop. Bunden består af et dobbelt lag tyl forstærket med to foringer. Blomsterblade applikationer blev placeret mellem lagene af tyl, lige over jorden. Effekten af enestående charme er givet af det justerbare bælte, bundet bagpå med en sløjfe og en aftagelig blomsterformet broche, som bevarer kjolens korrekte form og understreger taljen.

 

Til hvilke begivenheder skal du vælge Alice børnekjole?

Alice er en tidløs og festkjole til piger, der vil fungere i mange stilarter til særlige lejligheder. Hvis du planlægger at tage ud til et bryllup, bal, fest, nadver, dåb eller fødselsdag, vil denne kjole være et godt valg, der vil understrege dit barns udseende. Kjolens pastellyserøde passer perfekt til andet tilbehør.

 

Skab en magisk kjole til vigtige familiebegivenheder - vælg Alice børnenes festkjole til din datter og vis hendes sande skønhed!

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
3-4 år 104 29cm*2 75 cm
4-5 år 110/116 30cm*2 78 cm
5-6 år 122/128 32cm*2 85 cm
6-7 år 134 34cm*2 89 cm
7-9 år 140/146 36cm*2 94 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (1)

14 februar 2022

God kvalitet med et tidsløst smart design.

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium