Festkjole børn Floria blå

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 275,00 kr 275.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Lige fra stjernehimlen - Floria marineblå kjole til børn

Marineblå som en mørk nymåne. Glimrende som en stjerneklar midnatshimmel. Let som et vindstød af forårsvind. Den marineblå Floria børnekjole er et forslag til dem, der leder efter en mystisk, delikat og unik kjole til særlige lejligheder. Kombinationen af forskellige teksturer, kjolens dybe nuance og glittergløden vil gøre din datter til en rigtig stjerne – både bogstaveligt og billedligt.

 

Børne kjole med et strejf af mystik

Hvis du leder efter en unik model af en gallakjole til børn til en særlig lejlighed, vil Floria i en nuance af marineblå være et godt valg. Hvorfor er det så fascinerende? Forskellige teksturer, dyb farve og brokadetyl giver helheden en magisk og pigeagtig karakter. Din datter vil ligne en rigtig troldkvinde fra månen i den. Det vil give hende selvtillid og understrege det bedste.

 

Toppen af børnekjolen er lavet af 3D stof blomster. De understreger forsigtigt denne del af kjolen og står i perfekt kontrast til den afdæmpede bund, som består af to lag tyl dekoreret med brokade. Takket være dette skinner kjolen smukt i lyset og passer perfekt i enhver situation.

 

Et justerbart satinbælte og en imponerende sløjfe understreger desuden udskæringen af kjolen til børn. Derudover er kjolen forstærket med et dobbelt pudebetræk, takket være hvilket kjolens materiale ikke elektrificerer, når den kommer i kontakt med huden og giver mulighed for behageligt at have på.

 

Skønhed og komfort rullede sammen

En børnekjole skal være smuk og effektiv, men det vigtigste for dig og dit barn er at bære komforten. Din datter skal trods alt føle sig godt tilpas i hende! Det er hvad Floria er. Bløde stoffer blev brugt til at skabe den, takket være hvilken den forsigtigt omslutter dit barns hud og ikke forårsager irritation. Sømmene var derimod lavet, så de ikke kunne mærkes under intense lege og danse. Desuden er det meget nemt at tage denne kjole på takket være manglen på ærmer og en lynlås på ryggen.

 

Hvorfor skal du vælge Floria børnekjolen?

Det vil være et godt tilbud til mange vigtige familiebegivenheder! Floria-modellen vil helt sikkert bevise sig selv under sådanne lejligheder som nadver, dåb, bryllup, fester, bals eller fødselsdage. Dens tekstur og farve gør, at den kan bruges til mange spændende stilarter.

Lad din datter skinne som en stjerne til festen. Smid Floria børnekjolen i marineblå i din indkøbskurv og charmer alle.

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
9-18 måneder 80/86 58 cm 54 cm
18-36 måneder 92/98 60 cm 57 cm
3-4 år 104 62 cm 60 cm
4-5 år 110/116 64 cm 63 cm
5-6 år 122/128 66 cm 66 cm
6-7 år 134 68 cm 69 cm
7-9 år 140/146 73 cm 76 cm
9-11 år 152/158 78 cm 82 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Børne bolero Magnolia
Børne bolero Magnolia
Pris: 140,00 kr
Hårbånd med krystaller hjerter
Hårbånd med krystaller hjerter
Pris: 50,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium