Festkjole børn Bohemia rød

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 275,00 kr 275.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Charmerende og subtil blondekjole til børn Bohemia rød

Det kan ikke nægtes, at blondekjoler til børn har "noget" - den charme, delikatesse og en smule mystik. Det er ikke anderledes med Bohemia-modellen i rød, der med sit snit og de anvendte stoffer refererer lidt til boho-stilen. Vælg denne kjole til din datter, hvis du ønsker en behagelig og smuk pigekjole til en særlig lejlighed.

 

Blonde fantasi

Bohemia er lavet af sarte blonder, der passer perfekt, når de bæres. Mønstrene på blonden irriterer ikke barnets følsomme hud, hvilket gør kjolen meget behagelig at bruge.

 

For at styrke hele strukturen og dække blondernes gennemsigtighed er gallakjolen til børn blevet trimmet med et bomuldsfor. Takket være dette er kjolen ordentligt luftig - barnet sveder ikke i den selv under intense spil på dansegulvet.

 

Børnekjolen har ¾ lange ærmer. De vil faktisk dække barnets skuldre på koldere dage og vil være behagelige at bruge, fx når man spiser et måltid (ærmerne bliver ikke ved et uheld våde i fadet). Der er også sørget for en bekvem måde at tage kjolen af og på - bagpå er der syet en lynlås, som giver dig mulighed for at skifte kjole uden problemer.

 

Boho stil børnekjole

Bohemia består udelukkende af blonder og har desuden et satinbælte, der kan justeres. Dette giver kjolen den rigtige form og understreger taljen. Lige ved halsen er der en delikat blondekrave, der tilføjer stil og elegance. Det hele ser meget let og lidt etnisk ud, i tråd med en meget moderigtig boho-stil.

 

Til hvilke lejligheder skal jeg vælge en Bohemia børnekjole?

Modellens røde farve gør, at børnekjolen skiller sig ud fra andre kjoler. Et enkelt snit med blonder i hele længden giver dig mulighed for at bruge kjolen til mange forskellige stilarter. Den er også velegnet til vigtige familiebegivenheder såsom bryllupper, nadver, dåb, bal, fester eller et barns fødselsdag.

Boho kjole til børn til specielle opgaver - dette er Bohemia. Vælg denne model til din datter nu!

 

Alder Størrelse Længde Bryst str.
2-3 år 92/98 66 cm 54 cm
3-4 år 104 71 cm 56 cm
4-5 år 110/116 75 cm 58 cm
5-6 år 122/128 77 cm 60 cm
7-8 år 134/140 82 cm 64 cm

 

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium