Festkjole børn Amy fuchsia

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 330,00 kr 330.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Rigt dekoreret kjole til børn - Amy fuchsia

Amy i fuchsia er et forslag, der vil appellere til mange små fashionistaer. Den indeholder mange materialer og teksturer, som, når de kombineres med hinanden, udgør en unik og yderst moderigtig helhed. Børnens gallakjole består af blonder, tyl, dekorative blomster og pailletter. Takket være dette vil det være et fremragende forslag til særlige lejligheder. Mød modellen, som din datter vil elske ved første blik!

 

Mængden af teksturer og materialernes blødhed

Takket være den unikke kombination af mange typer stoffer og tilbehør bliver Amys børnekjole ofte valgt til forskellige specielle lejligheder. Ikke så mærkeligt - sarte blonder, lys tyl, indviklede broderier og skinnende pailletter tiltrækker manges øjne og understreger perfekt fordelene ved dit barns udseende. Takket være et sådant væld af teksturer bliver denne gallakjole til børn et usædvanligt forslag til en interessant styling.

 

Desuden er de stoffer, der bruges til at skabe Amys børnekjoler, primært kendetegnet ved deres fremragende blødhed. Takket være dette er de sikre for et følsomt barn og forårsager ikke irritation. Materialerne i kjolen er også ordentligt luftige, så din datter kan lege og danse uden frygt for at blive forkølet eller overophedet. Der blev også taget hånd om sømmene, stofsammenføjningen og broderierne for at gøre kjolen til børn så behagelig som muligt at have på.

 

En smuk og unik kjole til børn

Amys kjole til børn er fuchsia farve, hvilket giver den en unik og piget karakter. Det vil tiltrække opmærksomhed fra andre gæster til begivenheden og smukt understrege skønheden i dit barn. Hvad er designet af denne kjole?

 

Toppen af børnenes gallakjole består af sarte blonder, mens bunden er lavet af dobbeltlag af tyl og for. For at fremhæve taljen har kjolen dekorative aftagelige blomster med blonder. Ryggen er desuden afsluttet med en sløjfe, der kan tages af. Det hele understreges af indviklede broderier med syede pailletter, som tilføjer en fabelagtig karakter.

 

Desuden har børnekjolen en indsyet lynlås bagpå, som gør den nem at tage af og på.

 

Hvilke lejligheder vil Amys børnekjole være perfekt til?

Amys fuchsiakjole til børn er et forslag, der smukt vil adskille din datter under mange vigtige familiebegivenheder. Skal du til bryllup, nadver, dåb, bal, fest eller fødselsdag – vil det være et godt valg.

Et væld af materialer i en afdæmpet udgave - tjek Amy børnekjolemodellen ud og lad din datter blive begivenhedens smukkeste dame!

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
18-36 måneder 92/98 54 cm 55 cm
3-4 år 104 58 cm 60 cm
4-5 år 110/116 62 cm 65 cm
5-6 år 122/128 66 cm 70 cm
6-7 år 134 68 cm 75 cm
7-9 år 140/146 72 cm 80 cm
9-11 år 152/158 76 cm 85 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Hårbånd birthday girl sølv
Hårbånd birthday girl sølv
Pris: 60,00 kr
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Hårbånd bredt sløjfe hvid
Pris: 45,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium