Festkjole børn Amy abrikos

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 330,00 kr 330.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Kjole til børn, der kan lide rig dekoration - Amy abrikos

Blonder, tyl, dekorative aftagelige blomster og pailletter - denne kjole har alt, hvad lille fashionista elsker! Denne gallakjole til piger er på trods af de rigtig mange dekorationer designet, så det hele er et meget elegant og stilrent look. Hvis din datter kan lide at klæde sig "rigtigt", og du leder efter en interessant kjole til børn - så husk at tjekke denne model ud!

 

Forskellige teksturer og materialer

Amy er en kombination af mange typer stoffer og applikationer. Det er takket være dem, at det så ofte bliver valgt til særlige lejligheder. Hvad finder du i det? Indviklede blonder, delikat tyl, broderi og skinnende pailletter. Takket være de mange forskellige teksturer skiller denne gallakjole til børn sig ud fra andre modeller, og den delikate glød giver dig mulighed for at tiltrække opmærksomhed ved vigtige familiebegivenheder.

 

Alle materialer, der bruges til at skabe denne usædvanlige børnekjole, er kendetegnet ved høj kvalitet og enestående blødhed. Takket være dette er de behagelige for barnets hud, reducerer risikoen for irritation og opretholder også tilstrækkelig luftcirkulation, så din datter ikke sveder i det selv under de mest intense spil på dansegulvet.

 

Sømmene, stofkombinationerne og broderierne er designet, så de ikke mærkes, når man bærer Amys pigekjole. Takket være dette skal du ikke bekymre dig om, at de syede pailletter for eksempel efterlader ridsemærker på barnets krop.

 

Skønhed fortryllet i en børnekjole

Hvad gør Abrikos Amy så speciel? Kjolens nuance er smuk og praktisk, så du kan bruge denne børnekjole under mange specielle begivenheder.

 

Designet er lige så interessant. Toppen af Amy er dekoreret med skønne blonder, mens bunden af kjolen består af to lag tyl og foer. Takket være dette er kjolen nem at have på og holder den rigtige form. Der bruges dekorative blomster med blonder til at understrege taljen, som er nemme at tage af. Bagsiden er også afsluttet med en aftagelig sløjfe. Lige på jorden er børnekjolen blevet afsluttet med indviklet broderi med syede pailletter, takket være hvilke den får en fabelagtig karakter.

 

Hvilke lejligheder vil Amys børnekjole være perfekt til?

Hvis du leder efter børnekjoler til særlige lejligheder, er det denne model, du har brug for! Perfekt til bryllupper, nadver, dåb, bals, fester eller fødselsdage. Ved hver af disse begivenheder vil din datter se fantastisk ud!

Styling, der vil tage pusten fra dig - vælg Amys børnekjole til dit barn, og lad alle beundre hende!

 

Alder Størrelse Bryst str. Længde
18-36 måneder 92/98 54 cm 55 cm
3-4 år 104 58 cm 60 cm
4-5 år 110/116 62 cm 65 cm
5-6 år 122/128 66 cm 70 cm
6-7 år 134 68 cm 75 cm
7-9 år 140/146 72 cm 80 cm
9-11 år 152/158 76 cm 85 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Relaterede produkter

Hårbånd hvid med perler
Hårbånd hvid med perler
Pris: 45,00 kr
Hårbånd krystaller guld S
Hårbånd krystaller guld S
Pris: 40,00 kr

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium