Elisa Bordeaux Prinsessekjole til Piger

Elisa pige kjole, bordeaux festkjole, prinsessekjole til piger, børneformelt tøj, pailletkjole til børn, tylkjole til piger, festkjoler til børn, luksus børnetøj
  • nyt produkt
Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 340,00 kr 340.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Her er Elisa-kjolen – et udsøgt eksempel på børnemode til formelle anledninger, der forvandler enhver lille dame til en sand prinsesse. Dens dybe bordeauxfarve, brudt af skinnende pailletter, gør den til et kunstværk, der tiltrækker sig opmærksomhed og skaber beundring.

Elisa-kjolen er omhyggeligt lavet af materialer af høj kvalitet med øje for de mindste detaljer. Den øverste del af kjolen, dækket af skinnende pailletter, tilføjer glans og skaber en smuk kontrast til det delikate tylskørt. Tyl, anvendt i tre lag, understøttet af to foringer, sikrer ikke kun et spektakulært udseende, men også komfort ved hvert skridt.

En sløjfebinding på ryggen tilføjer ikke kun charme, men tillader også justering, så kjolen kan vokse sammen med barnet. Det er et outfit, der vil være perfekt til alle slags ceremonier – fra familiefester, over elegante danse og modtagelser, til bryllupper og fødselsdagsfester.

Størrelserne af Elisa-kjolen er tilpasset de små kunders behov i forskellige aldre, fra 1 til 8 år. På denne måde vil hver lille dame finde noget for sig selv, hvilket vil gøre, at hun føler sig speciel på denne særlige dag. Elisa-kjolen er mere end et stykke tøj, det er et løfte om uforglemmelige øjeblikke og et smil på dit barns ansigt.

Alder Størrelse Bryst str. Længde
1-2 år 92 54 cm 55 cm
3-4 år 98/104 58 cm 61 cm
4-5 år 110 60 cm 66 cm
6-7 år 116/122 64 cm 71 cm
7-8 år 128/134 70 cm 77 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium