Ayana Pigekjole i Marineblå

Forberedelse til forsendelse: 1 arbejdsdag
Levering: Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger kontrollere leveringsmetoderne
Pris: 190,00 kr 190.00
ilość stk

vælge en variant

tilføj til ønskeliste
* - Feltet obligatorisk

Beskrivelse

Unik og elegant Ayana pigekjole i marineblå - et mesterværk blandt børnekreationer. Dens usædvanlige design sikrer, at enhver pige vil føle sig speciel og helt sikkert fange andres blikke.

Barnet i denne kjole vil se fortryllende ud, hvilket fremhæver sin originalitet. Er der noget smukkere end synet af vores lille skat i en kjole, der perfekt fremhæver hendes charme? Kjolens særlige charme tilføjes af et tryk, der efterligner pailletter over hele kjolen. Dette gør, at kreationen skinner og glitrer i lyset, hvilket tilføjer endnu mere glans.

Kreationen sikrer en høj grad af bærekomfort, så dit barn vil føle sig behagelig i den hele tiden. Den er lukket med en lynlås på ryggen, hvilket gør det nemt at tage kjolen på og af. Et ekstra plus er en sløjfe, som tilføjer hele kjolen charme og et feminint præg.

Ayana pigekjolen er det perfekte valg til et barn til alle slags ceremonier. Uanset om det er til baller, fester, helligdage, bryllupper, vielse eller fødselsdage - i denne kjole vil din datter se ud som en rigtig prinsesse.

I vores butik finder du mange andre modeller af kjoler til piger. Hver af dem er syet med stor opmærksomhed på detaljerne og fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Dette sikrer, at kjolen vil vare i lang tid, og dit barn vil kunne nyde dens charme ved mange lejligheder.

Vent ikke og tilslut dig tilfredse forældre, der har valgt kvalitet og unikt design fra vores sortiment. Dit barn fortjener det bedste!

Alder Størrelse Længde Bryst str.
8-9 år 128/134 71 cm 70 cm
9-10 år 140 74 cm 73 cm
11-12 år 146/152 78 cm 76 cm
12-13 år 158 85 cm 82 cm

Forsendelsesomkostninger Prisen inkluderer ikke eventuelle betalingsomkostninger

Forsendelsesland:

Produktanmeldelser (0)

Submit
op
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fulde version af webstedet
Sklep internetowy Shoper Premium